Az új Facebook Home reklám megmutatja, hogyan tegyél magasról a melóra

Facebook

Az első két Facebook Home reklám tökéletesen ábrázolta azt, hogy mit szeretne elérni a cég a kis skinjével / launcherével / alkalmazásával. Természetesen a srácok a nagy launchra is összedobtak egy kis videót, amelyben nem más szerepel, mint maga a vezér. A helyszín pedig a Facebook HQ, ahol a meeting közepén a munkatárs vígan fészbúkozgat és igazából fogalma sincs arról, hogy mi zajlik körülötte.

Oké, bevallom, a kecske vicces volt. De ettől még a reklám akkor is arról szól, hogy a Facebook Home segítségével már munka közben sem kell a valósgban töltened egyetlen pillanatot sem és teljesen lényegtelen, hogy közben a főnök épp megdícsér kirúg, csökkenti a fizetésed, holnapra szabadnapot ad, vagy épp elmondja az új feladatot. Te csak lájkolj és bízz benne, hogy semmi fontos vagy rád vonatkozó dolog nem hangzott el.

Ami pedig a Home-ot illeti, jelenleg hivatalosan csak igen kevés telefonra érhető el. Szerencsére van egy kerülőút, amivel mindenki kipróbálhatja milyen a komplett digitális élet.