Samsung Galaxy Tab S6: Új tablet a kreatív és hatékony munkavégzéshez

A Samsung bemutatja a Galaxy Tab S6 táblagépet, amellyel a felhasználók kreatívan valósíthatják meg ötleteiket, szabadon alkothatnak és folyamatosan, bárhol, bármikor lépést tarthatnak a világgal. Az új tablet azok számára készült, akik örökké kíváncsiak, és a kreatív önkifejezést keresik. A Galaxy Tab S6 segítségével a felhasználók most még többre lehetnek képesek.

Az újratervezett S Pen támogatja a kreatív munkát és a produktivitást
A Samsung egyedi eszközét, az S Pent eredetileg írásra és rajzolásra tervezték, mára azonban egy teljeskörű kreatív vezérlőeszközzé vált, amely a hatékony munkavégzésben is a felhasználók társa. Az új távirányító funkcióval és vezeték nélküli töltési képességekkel a Galaxy Tab S6-hoz tartozó S Pen minden eddiginél több lehetőséget és precíz irányítást ad a felhasználók kezébe. A beépített BLE távirányító funkciók1, beleértve a gesztus alapú S Pen Mozdulatokat, lehetővé teszik az S Pen felhasználói számára, hogy szelfiket és videókat készítsenek, multimédiás tartalmakat hozzanak létre és kezeljenek, akkor is, mikor a tablet nincs a kezükben.
Az S Pen vezeték nélküli töltője akár 10 órás működési időt2 biztosít az akkumulátornak, mindössze 10 perces töltési idővel is.

A Galaxy Tab S6-ra a felhasználók könnyedén jegyzetelhetnek az S Pen segítségével. A Samsung Notes alkalmazásban a kézzel írt jegyzetek bármikor szöveggé alakíthatók, és egyetlen kattintással exportálhatók a Microsoft Wordbe. Azok számára, akik egyszerre több feladatot végeznének, a Samsung Notes szabályozó funkciója kiváló társ lehet. Ezzel a felhasználók állíthatják az egyes alkalmazások áttetszőségét, így akár videónézés közben is feljegyezhetik a gondolataikat, vagy rajzolhatnak a képernyőre.

A Galaxy Tab S6 a Samsung DeX3 új és továbbfejlesztett változatával érkezik, amellyel a tablet kényelmesen használható akár asztali számítógép helyett is, így a felhasználók könnyedén végezhetnek egyszerre akár több feladatot az optimalizált képernyő elrendezésnek köszönhetően. A Galaxy Tab S6-hoz csatlakoztatható hordozható billentyűzetes tok dedikált DeX-gombbal rendelkezik a gyors hozzáférés érdekében. A Billentyűzetes tokon megtalálható további fejlesztések az S Pen számára kialakított külön tartó, egy touchpad, egy állítható állvány, és az új funkcióbillentyűk.

Fejlett technológia a kényelmes mindennapokért
A Galaxy Tab S6 a Samsung első, dupla kamerával felszerelt tabletje, amely Ultraszéles látószögű kamerával érkezik a még jobb fotózás érdekében. A megújult kamera egy könnyű, 5,7 mm vékony vázba illeszkedik, így a készülék könnyedén hordozható.

A 123 fokos látómezővel rendelkező Ultraszéles látószögű kamerát az emberi szem látómezője inspirálta, így a felhasználók az eseményeket és az eléjük táruló látványt pontosan úgy rögzíthetik, ahogyan látják azokat. A tablet Neurális Processzora (NPU) lehetővé teszi, hogy a továbbfejlesztett effektek segítségével professzionális fotókat készíthessenek.

A Samsung a tabletek közül elsőként a Tab S6 készülékében mutatja be a kijelzőjébe épített Ujjlenyomat-olvasót, amelynek köszönhetően az eszköz használata minden eddiginél kényelmesebbé válik. Ezt a kényelmet és könnyedséget a Samsung magas szintű biztonsági platformja, a Samsung Knox védi. A Galaxy Tab S6 táblagép feloldásához elég két érintés a képernyőn, és a készülék máris használatra kész.

A Samsung Galaxy ökoszisztéma részeként a Galaxy Tab S6 a csatlakoztatott életmód irányítóközpontja lehet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy készülékeiket a SmartThings segítségével kezeljék. A Bixby segítségével a csatlakoztatott eszközök hangvezérléssel is könnyedén használhatók.

Szórakoztatás kompromisszumok nélkül
Legyen szó egy új generációs játékról vagy a kedvenc TV sorozatuk új epizódjairól, a Galaxy Tab S6 felhasználóinak minden esetben lenyűgöző vizuális élményben lesz részük. A 10,5 colos Super AMOLED kijelzőnek és az AKG és a Dolby Atmos® által biztosított négy darab hangszórónak köszönhetően a nagyszerű szórakozás garantált.

A Galaxy Tab S6 kiemelkedő játékélményt biztosít a grafikai, hangzásbéli, valamint az intelligens hardveres és szoftveres megoldásoknak köszönhetően, amelyeket az olyan vezető gaming platformokkal való együttműködések tesznek lehetővé, mint a Unity és az Unreal Engine.

Az erőteljes processzorral és mesterséges intelligencia alapú Game Booster funkcióval érkező Galaxy Tab S6 minden eddiginél élethűbb játékélményt tesz lehetővé az optimalizált képkockaszámnak, képernyő késleltetésnek, töltési időnek, és további fejlesztéseknek köszönhetően. A Samsung Discorddal4 való együttműködése lehetővé teszi, hogy a játékosok a Game Launcheren keresztül új élő chat funkcióhoz férjenek hozzá, hogy a csapattársaikkal közösen dolgozhassák ki a stratégiájukat.

A Galaxy Tab S6-tal a felhasználók még többet kaphatnak kedvenc tartalmaikból. A Netflix adatbázisa már a keresőből is böngészhető, a Spotify-on elérhető legjobb zenéket 3 hónapig ingyen hallgathatják a felhasználók, a Youtube Premium5 szolgáltatása pedig 4 hónapig ingyenesen biztosít hozzáférést a legnépszerűbb videókhoz reklám mentesen és offline is.

A Samsung Galaxy Tab S6 Magyarországon augusztus második felétől érhető el a boltokban kék és szürke színekben augusztus 7-től pedig előrendelhető.

A készülék előrendelési lehetőségeiről további információ augusztus 7-től lesz elérhető a www.samsung.com weboldalon.

Samsung Galaxy Tab S6 Product Termékjellemzők

Készülék

Tab S6

Kijelző

10.5” WQXGA, Super AMOLED

Szín

Kék, Szürke

Méretek, Súly

244.5 x 159.5 ×5.7mm, 420g

Kamera

8MP(Előlapi), 13MP + 5MP (Hátlapi)

Memória + Tárhely

6GB + 128GB vagy 8GB +256GB, MicroSD

(1TB-ig)

AP

7nm 64-bit nyolcmagos processzor

(Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

Akkumulátor

Tablet

7,040mAh6, gyorstöltés

S Pen

0.35mAh

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz,

MIMO, Wi-Fi Direct,

Bluetooth® 5.0

GPS

GPS + GLONASS, Beidou, Galileo

Érzékelők

Kijelzőbe épített optikai ujjlenyomat-olvasó,
Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Mágneses érzékelő,

Hall- érzékelő, RGB

Mikrofon

2 MICs

Video

Felvétel: UHD 4K (3840x2160) @ 30fps

Lejátszás: UHD 8K (7680 x 4320) @ 30fps

Audio

4 db AKG, Dolby Atmos® hangszóró

Kiegészítők

Billentyűzetes tok, Book Cover tok,

POGO töltő dokkoló,

S Pen


* A fenti funkciók országok és mobilszolgáltatók függvényében változhatnak.

** Minden, jelen dokumentumban feltűntetett specifikáció, funkció, alkalmazás és egyéb termékjellemző, beleértve, de nem kizárólag a termékelőnyöket, a dizájnt, az árazást, az alkatrészeket, a teljesítményt, az elérhetőséget és a kapacitást, előzetes értesítés nélkül változhat.


1 Az S Pen távirányító funkciója kb. 10 méteres távolságig működik nyílt térben. A teljesítmény a körülményektől függően változhat.
2 Az S Pen működési ideje teljesen feltöltve, készenléti üzemmódban, akár 10 óra is lehet. A működési idő a hálózati, a felhasználói körülményektől és más tényezőktől függően változhat.
3 Az alkalmazással kapcsolatos további információk és a támogatott applikációk folyamatosan bővülő listája a Samsung DeX hivatalos weboldalán érhetők el.
4 A Game Launcher Discord funkciója augusztus végétől érhető el, a szolgáltatás elérhetősége országtól függően változhat.
5 A Spotify szolgáltatás csak azoknak a felhasználóknak érhető el, akik rendelkeznek Samsung accounttal és közvetlenül a Samsung értesíti őket az ajánlatról. Ez az ajánlat csak bizonyos országokban érhető el és külföldi tartózkodás során nem minden esetben érhető el. A YouTube Premium 4 hónapos ingyenesen biztosított hozzáférése 2020 február 29 –ig elérhető a megfelelő eszköz vásárlásával és aktiválásával. Az ajánlat olyan országokban elérhető, ahol van YouTube Premium, és külföldi tartózkodás során sem minden esetben érhető el. Ellenőrizze a részleteket feltételekkel kapcsolatban: youtube.com/t/premium_restrictions.
6 Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért jellemző érték. A jellemző érték megfelel a becsült átlagos értéknek figyelembe véve az akkumulátor kapacitás eltéréseit az IEC 61960 irányelv alapján tesztelt akkumulátor minták esetében. A névleges (minimum) kapacitás 6,840mAh (névleges akkumulátor kapacitás). Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat. Az akkumulátor maximális kapacitása az eltelt idő és a használat függvényében természetes módon csökken