Nagyobb sebességgel és kapacitással érkeznek a Kingston megújult Canvas Select SD-kártyái

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Canvas Select™ Plus microSD- és SD-kártyáit, melyek a korábbi Canvas Select kínálathoz képest nagyobb sebességű és kapacitású tárolómegoldást jelentenek az okostelefonok és digitális fényképezőgépek számára. A kártyák maximális Class 10 UHS-I sebessége 100 MB/s1, így ideálisak nagy kapacitásigényű feladatokhoz, pl. gyors alkalmazás betöltéshez, nagy felbontású fényképek továbbításához és teljes hosszúságú HD-videók rögzítéséhez, illetve szerkesztéséhez.

Az android eszközökre optimalizált Canvas Select™ Plus microSD-kártya villámgyorsan elindítja és betölti az applikációkat, és megfelel az App Performance Class 1 minősítés2 elvárásainak. A továbbfejlesztett flash kártya gyors teljesítményt és bőséges tárhelyet – 512 GB-os maximális kapacitást3 – biztosít a felhasználóknak a nagy felbontású fényképek és 4K videók rögzítéséhez, valamint a fejlettebb alkalmazásélményt nyújtó, nagy grafikus teljesítményt igénylő multimédiás anyagok kezeléséhez.

A Canvas Select™ Plus kártyákhoz élettartam-garancia és ingyenes műszaki támogatás jár.


1 A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és terhelésétől függően változhat.
2
https://ipon.hu/magazin/cikk/az-app-teljesitmeny-alapjan-minosit-az-uj-sd-osztaly
3 A flash-tárolóegységen megadott kapacitás egy része formázásra és egyéb funkciókra szolgál, így nem használható adattárolásra. Ezért a tároló tényleges rendelkezésre álló kapacitása kisebb a terméken megadottnál.
További információ:
http://media.kingston.com/pdfs/MKF_283.1_Flash_Memory_Guide_US.pdf