Érezd az ütős basszust a Sony új EXTRA BASS termékeivel

A Sony bemutatta legújabb audio termékeit, amelyek ütős, mély basszusokkal szólaltatják meg a zenét. Az EXTRA BASSTM sorozat legújabb tagja a WH-XB900N vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató, amellyel erőteljes hangzással és könnyen kezelhető funkciókkal élvezheted kedvenc zeneszámaid, bárhol is legyél.

Érezd a basszust és zárd ki a külső zajokat
Az új WH-XB900N digitális zajszűrés technológiája segítségével csak te és a zene léteztek. A jobb oldali burkolat érintésével életbe lép a „Gyors fülelés” üzemmód, amelynek segítségével részt vehetsz a spontán kialakuló beszélgetésekben és hallhatod a hangosbemondóból érkező fontos információkat, anélkül, hogy le kelljen venned a fejhallgatót. Érintésvezérléssel a következő funkciók is könnyedén elérhetők: lejátszás, megállítás, visszaléptetés, és zeneszám kihagyása. Ezek segítségével a fejhallgató praktikus megoldást nyújt azoknak, akik sokat utaznak.

A WH-XB900N-nel akár 30 órán1 át élvezheted kedvenc dalaidat. Ha ez nem lenne elég, ezen segít a gyorstöltés funkció, amellyel plusz egy órán keresztül hallgathatod audiotartalmaidat, csupán 10 percnyi töltéssel.

A Google Asszisztens mellett a fejhallgató támogatja az Amazon Alexa-t és olyan további dedikált segédfunkciók segítik a kéz nélküli, hangvezérlés élményét2, mint a Siri. A hangvezérléses segédfunkciót csupán egy gombnyomással aktiválhatók.

Páratlan EXTRA BASS™ hangzás
A Sony EXTRA BASS™ termékeit úgy tervezték, hogy páratlanul erős, mély és ütős basszusokkal szólaltassa meg a legmenőbb zenéket. A kivételes Sony EXTRA BASSTM hangzást vezeték nélküli hangszóróhoz, egyéb fejhallgatóihoz és nagy teljesítményű audio rendszerekhez csatlakoztatva sem kell nélkülöznöd.

A Sony többek között három új hordozható vezeték nélküli hangszórót, (XB32, XB22 és XB12) valamint az XB72 nagy teljesítményű audiorendszert is bejelentett az idei CES-en. Az áprilistól kapható fejhallgatók tisztább énekhangokat, hangvezérlő segédfunkciókat és vezeték nélküli szabadságot nyújtanak a felhasználóknak, mindezt akár 30 órán keresztül.

Elérhetőség
A WH-XB900N kék és fekete színben érhető el 2019 júliusától.

A Sony EXTRA BASSTM termékcsaládról további információkat olvashat a https://www.sony.co.uk/electronics/extra-bass-products weboldalon.1 Akár 30 órás üzemidő bekapcsolt zajszűrés mellett. Akár 35 órás üzemidő kikapcsolt zajszűréssel.
2 A Google a Google LLC. Védjegye.