Űrvihar (12) - heti filmbemutató

Ezen a héten leszakad az ég a mozikban! Gerard Butler főszereplésével egy igazi látványos popcorn-mozi, az ŰRVIHAR érkezik a vásznakra. Az elmúlt évek legnagyobb szabású filmjei, a Csillagkapu, A Függetlenség Napja mindkét része, a Godzilla és még számos látványos film producere készítette a filmet, amelyet hatalmas költségvetése, különleges látványvilága és izgalmas története tesz emlékezetessé.

A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket.

A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri. Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat…

Főszereplők: Gerard Butler, Katheryn Winnick, Andy Garcia, Ed Harris, Abbie Cornish, Jim Sturgess
Zene: Pinar Toprak. Operatőr: Roberto Schaefer. Látvány: Kirk M. Petruccelli
Írta: Dean Devlin, Paul Guyot Rendezte: Dean Devlin

Mozibemutató: 2017. október 19.
Eredeti cím: Geostorm
Színes amerikai film
Gyártó: Warner Bros.
Játékidő: 109 perc
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/Urvihar_trl_12

A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A film szinkronos 2D, 3D, IMAX 3D, 4Dx és 3D OV változatokban lesz látható a mozikban.