Hivatalos Android 4.2.1 Samsung Galaxy S 3-ra [TUTORIAL]

Samsung Galaxy S 3

A SamMobile jóvoltából lehetőség van letölteni, flashelni és tesztelni mi mindent kínálnak majd Sammyék a Galaxy S 3 Jelly Bean frissítésével. Elérhetőek lesznek a lockscreenre elhelyzehető widgetek, de a Samsungnál meghagyták a Quick Toggles kapcsolókat is - természetesen alaposan kibővítve, így erre sem lehet majd panasz. Emellett a kiterjesztett értesítések is megmaradtak, az egyetlen hiényzó láncszem a Photo Sphere.

Ha minden igaz a Samsungnak is lesz egy Photo Sphere feature, méghozzá Orb néven. A Quick Togglesnek köszönhetően a notification centerből eltűntek a kapcsolók, amelyek az alap felszereltség mellett számos, kifejezetten a Touchwizzel elérhető darabbal is bővültek (S Beam, AllShare Cast). Emellett a ROM már tartalmazza a premium sutie-ot és a multi window funkciót is.

A firmware innen tölthető le, majd kicsomagolás után Odin segítségével lehet flashelni. A _HOME.tar.md5 végű névvel rendelkező file-t a PDA részbe kell betölteni, illetve a re-partition elől KI KELL SZEDNI a pipát. Ha ez megvan indulhat a móka, pár perc és máris bootol az új OS.