Vége a "Tele a postafiókom" hazugságoknak

Gmail TrackAz EmailOracle segítségével nyomon követhetjük elküldött leveleinket Gmail-en keresztül A böngésző plugin segítségével beállíthatjuk, hány nap után emlékeztessen minket a program, ha nem válaszolt volna a címzett, illetve azonnal megtudjuk, ha elolvasta levelünket. Az egész egy kép segítségével működik, melyet az EmailOracle illeszt be minden levélbe, melyet követni kívánunk.

Ha megnyitják a levelet (és ezzel a képet is), az küld egy kérést az EmailOracle szerverének, melyből az tudja, hogy a levelünket elolvasták, és jelzi nekünk.

A szolgáltatás ingyenes verziója havi 20 levél monitorozását teszi lehetővé. Lehetőségünk van fizetős csomagok használatára is, melyek a következők:

  • Basic - 9.95 dollár/hónap (~1.960 Forint)
  • Deluxe - 19.95 dollár/hónap (~3.930 Forint)
  • Pro - 99.95 dollár/hónap (~19.690 Forint)

A Pro csomaggal akár havi 10.000 levelet is monitorozhatunk. A Deluxe, valamint a Pro lehetőséget ad saját képek használatára is, melynek segítségével gyakorlatilag láthatatlan, 1×1 pixel méretű képeket is illeszthetünk a levelekbe.

A plugin lehetőséget ad az olvasásról szóló jelentés küldésének megakadályozására, amennyiben rákattintunk a levélben található képre.