Megvan a BitGate utódja! (Frissítve #4)

Az oldal nem vész el, csak átalakul. Az elmúlt pár hétben a felhasználók lelkivilágát tükröző kétségbeesés a kedvenc sorozatos torrent oldaluk megszűnése miatt felváltotta a remény. Mint az ismeretes, június 23-án a BitGate bezárta kapuit. A BitGate volt magyarországon az egyetlen olyan torrent oldal, ahol a sorozatok tematikusan rendezve voltak. Sajnos idő hiányában a tulajdonosoknak nem volt lehetőségük az oldalt tovább folytatni és megfelelő utódoknak átadni az oldalt...

...ezidáig! Ugyanis a helyzet megváltozott. Egy lelkes, korábban a torrentoldal felhasználóiból összeállt kis csapatnak úgy néz ki sikerül betölteni azt az űrt, amit a BitGate hagyott maga után. Szoros együttműködésben az oldal több részletét is megkapják, így nem kell teljesen nulláról kezdeniük a forráskódot sem. A felhasználók alapesetben viszont nem fognak átkerülni, azt egy form segítségével mindenki maga kérheti, hogy a hozzáférése, a korábbi arányával együtt átkerüljön az új oldalra.

Az oldal nevét a fejlesztők kérésére még nem közöljük, de még nincs is értelme, hiszen csak egy logo és egy "Hamarosan nyitunk!" felirattal találkozhatunk. Amint további információkat közölhetünk, azt itt tudatjuk az olvasóinkkal.

Addig is mindenki szabadon csatlakozhat a BitGate chatjére, az alábbi formon keresztül

Nick (becenév):   
Kliens:   

vagy IRC klienssel az irc.ircline.org:6667 szerveren a #bitgate csatornán, és cseveghet a közösség többi tagjával.

FRISS #1:
Amit már lehet tudni az oldal nevéből: http://www.tv*****.*e  :-)
Ezt vehetitek amolyan visszaszámlálásnak az oldal fejlesztőitől. (Minden új betűt itt fogunk közölni, érdemes gyakran visszanézni!)

FRISS #2:

Újabb részt árultak el az oldal címéből, így már megvan a teljes TLD:
http://www.tv*****.me

FRISS #3:

Itt látható az első fotó az BitGate utódról és az új név, a webcímmel együtt!

FRISS #4:

Újabb információk az oldallal kapcsolatban!