Exkluzív: első kép a BitGate utódjáról és a webcím!

BitGate Spin-offEddig igen kevés információ szivárgott ki a hivatalos BitGate utód oldalról, azonban az elmúlt percekben megkaptuk az első, hivatalos képet! A fejlesztők a PC Pult-on keresztül üzenik, hogy jó ütemben halad a munka, de addig nem szeretnének a nyilvánosság elé lépni és kinyitni, amíg a frontend, illetve a tracker nem 100%-os.

 

Azt biztosan tudjuk, hogy a régi oldal néhány staff tagja, illetve pár, régi motoros alkotja majd az új vezetőséget. Az oldal neve, illetve a cím továbbra is titok, a fejlesztők azonban ennyit elárultak már:

http://www.tvstore.me

BitGate Spin-off első kép

Mint látható, a dizájn hasonlít a hajdani BitGate 2.0-ra, de kicsit high-tech-ebb kinézetet kapott (ami szerintem nagyon jóra sikeredett). A régi extrák, mint az Acotrgia, vagy az RSS-ek szintén megmaradtak. Új menüpontként látható egy Wiki, illetve az ikonok közt egy maszk páros is (várhatóan színészekről lehet majd olvasni).

A találgatások folyamatosak IRC-n is, ahol naponta több ember érdeklődik az oldal állapota felől. Közben feltűnt egy másik oldal is, azonban az ottani vezetőség megkeresésünkre annyit válaszolt, hogy nincs közük az eredeti staff-hoz.

Frissítés #1

A tegnapi kép után ma újabb betűt árultak el az oldal nevéből, valamint címéből a fejlesztők. Ezzel a cím az alábbiak szerint változott:

http://www.tvstore.me

Lehet találgatni :)

Frissítés #2

Mától publikussá tették a fejlesztők az új weboldal címét. Az elérhetőség:

http://www.tvstore.me

Frissítve #3

Újabb információk az oldalról!