Autós rejtett kamera a Mio-tól

Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera a visszapillantó tükör mögé helyezhető, így akadálytalan marad a kilátás. Az új Mio MiVue™ J85 és MiVue™ J60 kamerák első osztályú képminőséget nyújtanak (akár 2.5K QHD 1600p) és fejlett vezetésbiztonság-technológiával felszereltek. Sebességmérő-kamera figyelmezetéseket küldő GPS és fejlett gépjárművezetés támogató rendszer (ADAS) gondoskodik a biztonságos vezetésről, a beépített WIFI pedig lehetővé teszi, hogy azonnal másolatot készíthessünk a felvételekről, és a MiVue™ Pro alkalmazáson keresztül közvetlenül telefonra rögzíthessük a videókat. A WIFI-n keresztül elérhető OTA (Over-the-air) sebességmérő-kamera adatok és firmware frissítések pedig a készülékek teljes élettartama során ingyenesek!

Kiváló képminőség
Az új Mio MiVue™ J kamerák kristálytiszta felvételein minden részlet látszik, a nappali és az éjszakai videók egyaránt élesek. A MiVue™ J85-be épített prémium Sony STARVIS CMOS érzékelőt arra tervezték, hogy gyenge látási viszonyok között is kontrasztos és gazdag színskálájú felvételeket készítsen. A MiVue™ J85 rögzítési felbontása akár 2.5K QHD 1600p is lehet, 150°-os nagylátószögének és f1.8-as rekesznyílásának köszönhetően pedig minden apró részletet rögzít vezetés közben. A MiVue™ J60 Full HD 1080p felbontásban, 30fps mellett készíti a felvételeket, 150°-os nagylátószögű objektívvel.

Előtérben a biztonság
MiVue™ J sorozat fedélzeti kameráiba beépített GPS a sebesség- és helyadatokat rögzíti az utazás során. Az előre telepített, élettartamig frissülő sebességmérő-kamera adatok lehetővé teszik, hogy MiVue™ J készülékünk mindig emlékeztessen arra, éppen mennyivel hajthatunk. Beépített hangutasítások segítségével a MiVue™ J sorozat készülékei arról is tájékoztatnak, ha túl gyorsan megyünk és lassítanunk kell.

A MiVue™ J sorozat kamerái emellett előre telepített fejlett gépjárművezetés-támogató rendszerrel segítik a vezetést. A ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCWS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), a Stop and Go mind abban segítenek, hogy biztonságosan elérjük úti célunkat.

A beépített 3 tengelyes G-szenzor a hirtelen bekövetkező mozgásokat érzékeli. Amint váratlan eseményt észlel, automatikusan rögzíteni kezd egy védett fájlba, amely véletlenül sem törölhető. Így az esemény bekövetkezte után tudni fogjuk, hol keressük a felvételt.

Folyamatos kapcsolatban
Mind a MiVue™ J85, mind a MiVue™ J60 kamera beépített WIFI-vel érkezik és automatikusan csatlakozik az okostelefonhoz, hogy a MiVue™ Pro alkalmazáson keresztül hozzáférhessen a fedélzeti kamerán tárolt videofelvételekhez és másolatot készíthessen róluk. Gyorsan és egyszerűen áthelyezhetjük és átmásolhatjuk a felvételeinket, legyen szó az utazást megörökítő videóról vagy a biztosításhoz szükséges felvételekről. A WIFI OTA (Over-the-air) frissítéseknek köszönhetően a MiVue™ J sorozat fedélzeti kamerái mindig naprakészek.

Kiváló kompatibilitás
A Parkolási mód segítségével a MiVue™ J fedélzeti kamerák akkor is vigyáznak az autónkra, amikor épp nem ülünk a volánnál. Mindössze annyit kell tennünk, hogy csatlakoztatjuk kameránkhoz a SmartBox II kábelt, így ha valami vagy valaki túl közel jönne az autónkhoz, a felvétel azonnal elindulhat. A MiVue™ J85 a Mio MiVue™ A30 hátsó kamerával is összeköthető, így az utazás során 360 fokban rögzíthetjük az autó körül történteket.

 

Műszaki jellemzők

 

MiVue™ J85

MiVue™ J60

ID

kijelző nélküli fedélzeti kamera

kijelző nélküli fedélzeti kamera

A visszapillantó tükör mögött diszkréten elhelyezhető

A visszapillantó tükör mögött diszkréten elhelyezhető

Szenzor

Sony prémium STARVIS CMOS szenzor

Kiváló minőségű CMOS szenzor

Felbontás

2.5K QHD 1600p

Full HD 1080p, 30 fps mellett

Objektív látószöge

150° széleslátószög

150° széleslátószög

WIFI

Beépített WIFI

Beépített WIFI

MiVue™ Pro alkalmazás

A videók közvetlenül az okostelefonra menthetők, vagy a MiVue™ Pro alkalmazás segítségével megoszthatók

A videók közvetlenül az okostelefonra menthetők, vagy a MiVue™ Pro alkalmazás segítségével megoszthatók

OTA

WIFI OTA (Over-the-air) firmware és sebességmérő-kamera adat frissítés

WIFI OTA (Over-the-air) firmware és sebességmérő-kamera adat frissítés

Hangutasítások

A MiVue™ J sorozat hangosan figyelmeztet, ha kisodródna a sávja középvonalából, vagy ha túllépné a sebességkorlátot. Csak válasszon nyelvet, kövesse a hangutasításokat, és figyelje az utat.

ADAS

Fejlett gépjárművezető támogató rendszerek - FCWS, LDWS, Stop and Go

Fejlett gépjárművezető támogató rendszerek - FCWS, LDWS, Stop and Go

GPS

GPS nyomkövetés

GPS nyomkövetés

Sebességmérő kamerák

Sebességmérő kamera figyelmeztetések

Sebességmérő kamera figyelmeztetések