A Logitech G bemutatja új vezeték nélküli gaming egerét

A Logitech saját márkája, a Logitech G a mai napon jelentette be a Logitech® G305 LIGHTSPEED vezeték nélküli gaming egeret, mellyel végre mindenki számára elérhetővé válik a LIGHTSPEED™ vezeték nélküli technológia és a HERO™ (High Efficiency Rated Optical) szenzor. A G305, a Logitech G által fejlesztett LIGHTSPEED vezeték nélküli technológiának köszönhetően gyorsabb reakcióra képes, mint a legtöbb vezetékes kiegészítő, emellett a forradalmi HERO szenzor segítségével tízszer energiahatékonyabb, mint előző generációs társai.

„Évek óta arra törekszünk, hogy versenytársaink vezetékes termékeinél gyorsabb, vezeték nélküli készülékkel álljunk elő.” mondta Ujesh Desai, a Logitech Gaming alelnöke és vezérigazgatója. „Munkánknak köszönhetően vezeték nélküli megoldásunk olyan szintet képvisel, melyet már a professzionális e-sportolók is meggyőzőnek találnak, több versenyen az első helyezett a mi innovatív termékünkkel nyert. A G305-tel mindenki számára elérhetővé akartuk tenni a legmagasabb szintű technológiát, az egér mindössze 59 euróért kapható. Sosem volt még jobb időpont a vezetékes egér lecserélése. ”

A HERO szenzornak köszönhetően a Logitech G305-tel mindent kihozhatsz a játékból. Az érzékelő kiemelkedően érzékeny (12 000 DPI), pontos (400 IPS), valamint elképesztően energiahatékony. Az ultragyors LIGHTSPEED vezeték nélküli technológiának köszönhetően pedig 1ms-ra csökkent a válaszidő, amely gyorsabb, mint a vezetékes opciók.

A termék páratlan energiahatékonyságának köszönhetően a működési idő megdöbbentő. Egy darab AA elem, 250 óra folyamatos játékot biztosít Performance módban (1ms válaszdiő), de ha Endurance módba állítjuk a készüléket (8ms válaszidő) a Logitech Gaming Software segítségével (LGS), ez az idő 9 hónapra növekszik.

A számos technikai újítás ellenére a G305 nem nehéz, vagy ormótlan. Tartós, mégis könnyű és kompakt, csupán 99 gramm, a könnyű kivitelezésnek, valamint a hatékony energiahasználatnak köszönhetően kiemelkedően jól kezelhető. Jó választás asztali gépekhez és laptopokhoz egyaránt. Fehér és fekete színekben elérhető.

Ár és elérhetőség
A Logitech G305 LIGHTSPEED vezeték nélküli egér 2018 júniusától kezdődően lesz elérhető, 59 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.