Túl a 10 millió eladott LTE okostelefonon az LG

LG Optimus F

„Az LG a 4G LTE technológia előtérbe helyezésével válaszol a vásárlók igényeire, és ezzel párhuzamosan megteremti annak lehetőségét, hogy az LTE okostelefonokkal globális sikereket érhessen el. A vállalat ennek érdekében bővíti csúcstechnológiás LTE okostelefonokból álló kínálatát.” – nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. 

A vállalat LTE szegmensben tapasztalható látványos térhódítása az LTE piacon történő korai bemutatkozásának, valamint a kutatás-fejlesztés terén elfoglalt vezető szerepének köszönhető. Az LG a tavalyi évben olyan komoly piacokon jelent meg népszerű okostelefonjaival, mint az Egyesült Államok, Japán, Németország és Dél-Korea. A vállalat emellett az elmúlt hetekben világszerte további 50 országban kezdte meg az LG Optimus G készülék értékesítését.

A Strategic Analytics jelentése szerint az LTE okostelefonok globális piaca idén várhatóan még drasztikusabb ütemben növekszik, az előzetes számítások szerint az eladott készülékek száma elérheti a 275 milliót is. Az LG célja, hogy az idei évben megduplázza az LTE okostelefonok piacán elért részesedését, melynek eléréséhez többféle készülékkel kíván megjelenni, a meglévő, nagy forgalmú és a feltörekvő piacokon egyaránt. 

A 2013-ban bemutatkozó új LG Optimus F termékcsalád rendkívül nagy sebességet biztosít majd a 3G-ről 4G LTE hálózatra váltó felhasználók számára.