Megszületett a kókusz ízű ananász

Pinapple Coconut

Nem, ezúttal nem a britek - bár az akcentus hasonló és a pénzükön ugyanúgy a királynő található - szolgáltatják a nap a legbizarabb hírét. Szóval: ausztrál tudósok hosszú kísérletezés és laborban töltött órák árán feltalálták az ananászt, aminek mellesleg kókusz íze is van. Ráadásul az egész projektet a mezőgazdasági minisztériumuk vezényelte, és ha ez még mindig nem lenne elég, állítólag több, mint tíz éve folyt a kutatás.

Oké, a dologhoz hozzá tartozik, hogy az eredeti cél nem teljesen a frankensteini ananász megalkotása volt, sokkal inkább csak a gyümölcs savtartalmát szerették volna csökkenteni.

Ehelyett azonban megszületett az AusFestival ananász - komolyan, valami hangzatos névre már nem volt keret? -, aminek kókusz íze is van. Természetesen az elkövetkező években egész ültetvényeket létesítenek majd a termesztésére. És hogy mire jó ez az ananusz? Vagy kókunász?

Pina Colada! Bizony, a gyümölcs segítségével mindössze két összetevőre csökkentették a női koktél elkészítéséhez szükséges alapanyagok számát.

Mindenesetre nem tudom ti hogy vagytok vele, de én meg akarom kóstolni.