Magyarországon is elérhetők a Sharp új televíziói

Sharp

Az idei Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n (CES) a Sharp ismét jövőbe mutató technológiákat és termékeket állított ki. Az Amerikában bemutatott újdonságok többsége az új európai és magyarországi AQUOS LED TV kínálatnak is része lesz, magával ragadó vizuális élményt, lélegzetelállító képminőséget, intelligens kapcsolódást, kategóriájukban a legjobb energiahatékonyságot biztosító készülékekkel, amelyek új dizájnt is kaptak.

A Sharp 2013-as kínálatában megtalálható többek között a legnagyobb, kereskedelmi forgalomban kapható LED TV, és a nagyképernyős Ultra HD TV, vagyis a HD kijelző technológia következő generációja is.

Magyarországon is elérhetővé vált a világ egyik legfontosabb elektronikai seregszemléjén, a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n idén bemutatott új televíziók nagy része. Az AQUOS LED TV termékvonalába tartozó készülékek rendkívül éles és tiszta képet adnak, és nagy méretválaszték áll belőlük rendelkezésre.

"Mindegy, hogy az otthonában vagy a kezében, a modern kijelző technológia mindenütt jelen van." - mondta Alberico Lissoni, a Sharp Electronics Europe szórakoztató elektronikáért felelős alelnöke. "Meggyőződésünk, hogy a 2013-ban bemutatott készülékeinkkel - legyen szó az Ultra HD termékekről vagy a nagyképernyős televíziókról -, meg fogjuk változtatni a televíziós szórakozás minőségét, és a TV az otthoni multimédiás tevékenységek középpontjába kerül." A nagyképernyős technológiák terén elért vezető szerepét bizonyítja a Sharp frissen bemutatott új AQUOS LED TV kínálata is, több mint egy tucat modellel, 50 -, 60 -, 70 -, 80 - illetve 90- colos méretekben.

A 2013-as termékvonal koncepcióját és dizájnját a Sharp barcelonai fejlesztőközpontjában (European Centre of Excellence) dolgozták ki, ​​különös hangsúlyt fektetve az európai felhasználói igényekre, összekapcsolva a Sharp technológiáját a felhasználóbarát kialakítással. A Sharp kínálatában megtalálható új készülékek megoldást jelentenek azoknak a fogyasztóknak, akik egyszerű kezelhetőséget és hordozható eszközökről, például okostelefonokról vagy tabletekről is végezhető, teljes értékű vezérlést keresnek, különleges kihívást jelentő technikai beállítások nélkül. A távirányító alkalmazás (amelyből iOS és Android verzió érhető el) egyszerűvé teszi a TV- és a multimédia szolgáltatások összes funkciójának vezérlését, valamint könnyű hozzáférést biztosít az AQUOS Net portálhoz és további szolgáltatásokhoz.

Az új AQUOS LED TV kínálat csúcsát az LE85X sorozat jelenti, amely kiváló képminőséget biztosít, a Sharp saját fejlesztésű Quattron technológiájának és a 800 Hz-es Active motion technológiának köszönhetően. Mindehhez újszerű formavilág is társul, az egyedi dizájn és a vékony alumínium káva kifinomult megjelenést kölcsönöz a sorozatnak. A LE85X sorozat 60 -, 70 - és 80- colos modellekben lesz elérhető.

További újdonság lesz a 2013 tavaszán érkező LE75X és LE65X sorozat, több különböző méretben, a 39 cm-es készülékektől egészen a 90 cm-es képátlójú modellekig. Ezek a televíziók lenyűgöző képminőséget biztosítanak a Sharp fejlett, UV2A panel technológiájának és az előbbi esetében 200 Hz-es, az utóbbi esetében pedig 100 Hz-es Active Motion technológiának köszönhetően. 

A sorozat külső megjelenését könnyed vonalak és vékony kivitelezés jellemzik, ezüst és fekete színben. A későbbiekben további három új termékvonal (LE35X / LE25X / LE14) teszi teljessé az új AQUOS LED TV kínálatot.

Magyarországon 2013. március végétől az LE35X sorozat lesz kapható, az LE75X pedig április második felétől érkezik a boltokba.