Jövőre jön a valódi, fizikai Instagram kamera [VIDEÓ]

Instagram Camera

Az Instagram véleményem szerint az egyik leghaszontalanabb alkalmazás, ami valaha az Androidot vagy az iOS-t érte. Az app segítségével a hipsterek könnyedén adhatnak "mély, művészi megjelenést és jelentést" a reggeli kávéról és baconről készült képükhöz, amit normális emberek inkább elfogyasztanak. Plusz valamilyen érhetetlen okból profi fotóssá is válnak az egykattintásos filterezéstől... És ha ez még nem lenne elég, jövőre jön az igazi, hamisítatlan Instagram fényképezőgép is. Oh God, why...

FIGYELEM: a cikk erős szarkazmust és cinizmust tartalmaz a szerző által csak a 'kevésbé tehetséges Photoshop felhasználók' számára készített alkalmazásról, valamint az azt használó emberekről. Aki könnyen megsértődik most hagyja abba.

Mint a képen is látható, a beépített profi fényképsz skilleket tartalmazó és nyújtó hardver egy az egyben úgy fog kinézni, mint a hasonló tulajdonságokkal rendelkező alkalmazás. Vagyis egy kocka alakú fényképezőgép, amit minden bizonnyal roppant kényelmes és praktikus lesz használni. Ráadásul a beépített nyomtatónak köszönhetően a kívánt művészi jelentéstartalmat applikálva azonnal ki is lehet majd nyomtatni a képet - aztán meg lehet próbálni eladni a McDonalds előtt, vagy nem tudom.

A kinyomtatott kópián rajta lesz az Instagram nicknév és egy QR kód is, amivel könnyebben fel lehet majd keresni a weben is. Ja, és a hátlap tapadós lesz, így akár azonnal ki lehet majd tenni a falra, valamint a fényképek alján lesz egy külön hely a mélyenszántó gondolatok számára is. De nézzük a specifikációkat.

  • Instagram (komolyan, ez után számít bármi is a célközönségnek?)

Ja, igen:

  • profi, több éves fényképész skillek sportesemények, emberek, tárgyak és állatok fotózásához

Kell ennél több? Nyilván, hiszen valahova el kell menteni ezeket a művészetet újradefiniáló képeket. Erre 16GB memória áll majd a rendelkezésre, valamint WiFin keresztül fel is lehet majd tölteni őket az internetre. Plusz lesz rajta egy vaku, a nyomtató pedig négy festékpatronból keveri majd a színeket - amikkel majd az Instagram papírra nyomtat majd. Ja, és az egészet az InstaOs 1.0 kezeli majd, ami a Facebook és az Instagram alkalmazások legjavát ötvözi, aminek köszönhetpen remek funkcionalitást és stabil működést biztosít majd.