Jön az EA SPORTS Active 2.0

Tavaly tavasszal milliók tapasztalták meg világszerte az otthoni fitness forradalmát az EA SPORTS Active™, a Wii™ platform legkeresettebb edzőprogramja jóvoltából.

 

 

Az EA SPORTS™, az Electronic Arts Inc. márkája ma bejelentette, hogy javában dolgozik az EA SPORTS Active 2.0 fejlesztésén, mely idén ősszel jelenik meg PlayStation®3, Wii™, iPhone® és iPod touch® platformokra. Az új EA SPORTS Active 2.0 fitness program valódi erőkifejtésre bátorít fantáziadús vezeték nélküli vezérlőrendszerével, melyhez a mozgásérzékelővel ellátott kar- és lábpántok mellett pulzusmérő és új, a teljesítményadatok rögzítését és megosztását lehetővé tévő internetes központ is tartozik. Az EA SPORTS Active 2.0 jóvoltából a testedzés könnyű és hatékony, eredménye pedig bárhonnan, bármikor elérhető lesz.

„Az EA SPORTS Active 2.0 megjelenése új korszakot nyit majd az interaktív fitness történetében: újszerű mozgásérzékelő perifériái és pulzusmérője mérhetővé és áttekinthetővé teszik a felhasználó teljesítményét” – mondta Tarrnie Williams, az EA SPORTS Active főgyártásvezetője. „Az EA SPORTS Active keményen megdolgozott azért, hogy a Wii legnépszerűbb testedző programja lehessen; sikere további fitness termékek kifejlesztésére ösztönöz. Se szeri, se száma a sikertörténeteknek, melyek bizonyítják, hogy az EA SPORTS Active valóban képes megváltoztatni a felhasználó életét.”

Az új EA SPORTS Active 2.0 innovatív vezeték nélküli vezérlőrendszere nem korlátozza a felhasználó mozgásszabadságát, így a testedzés még könnyebben vezet a kívánt eredményre. A szívritmust ötletes módon figyelő pulzusmérő technológia jóvoltából pontosabban adagolható a terhelés; a felhasználó edzés közben a képernyőn követheti nyomon szervezete reakcióit, elmentett teljesítményadatai áttekintésével hatékonyabb edzésterveket dolgozhat ki.

Az EA SPORTS Active 2.0 online csomópontja lehetővé teszi a felhasználók számára edzésadataik archiválását és megosztását, így jó eséllyel válhat az EA SPORTS Active felhasználók közösségének központjává, s az interaktív edzéskultúra és életmódreform fellegvárává. A fogyasztók megoszthatják edzéstapasztalataikat, versengő csoportokat alakíthatnak, és üzenetekkel bátoríthatják azokat, akiknek erejét vagy elszántságát megcsappanni érzik. A hálózatra kapcsolt PlayStation3 konzolok tulajdonosai új gyakorlatokat és -kombinációkat is letölthetnek, hogy edzésprogramjukat még változatosabbá tegyék.

Az EA SPORTS Active 2.0 új előírt gyakorlatsorai átfogó alakformálást tesznek lehetővé. A három fázisú, kilenc hetes program olyan fitness edzéstervet kínál, mely folyamatos motivációt  és látványos eredményeket garantál a felhasználók számára. Bővítésként kiegészítő mini-programok is elérhetőek lesznek, hogy az edzéstervet gazdagabbá és változatosabbá tegyék. Az EA SPORTS Active személyi edzője tanácsokkal fokozza a gyakorlatok hatékonyságát, és folyamatos ösztönzéssel igyekszik a felhasználóból a lehető legtöbbet kihozni.