Jön a világ legkönnyebb érintőképernyős Ultrabookja

Sony VAIO Pro 13

A Sony BRAVIA televíziók lenyűgöző képminősége ihlette a TRILUMINOS® Display for mobile kijelzőt, amely gazdagabb és természetesebb látványt garantál, így a videók, fotók és prezentációk is full HD felbontásban élvezhetők. A beépített X-Reality™ technológia az elmosódott vagy szemcsés hatások szűrésével javítja a képrészleteket, és kristálytiszta, kiváló minőségű képi megjelenést biztosít. 

A tiszta és kifinomult hangzásért felelős Clear Audio+ funkció négy beépített választható hangzásmódot kínál, amelyek az egyéni ízlésnek megfelelően tovább finomíthatók és állíthatók. A zenehallgatás élményét a beépített egyérintéses technológia varázsolja még egyszerűbbé és kényelmesebbé. Elég az NFC kompatibilis Sony vezeték nélküli hangszórót vagy fejhallgatót a notebookhoz érinteni ahhoz, hogy vezetékek nélkül is kiváló minőségben csendüljenek fel a kedvenc dalok. 

Kényelem és könnyedség

A munkafolyamatok gyorsaságáért az Intel® legújabb, 4. generációs processzora felel, a felhasználói élményt a kényelmes kialakítású, háttérvilágítással ellátott billentyűzet biztosítja. Az AC adapterrel felszerelt Wi-Fi router egy egyszerű Ethernet kapcsolatot képes hordozható központtá változtatni. A csatlakoztatást követően létrejön saját Wi-Fi hálózatunk, amellyel egyszerre öt okostelefonhoz vagy tablethez is lehetséges a kapcsolódás, megosztva az internetelérés lehetőségét. Az akkumulátor hivatalos üzemideje 8 óra, amelyet egy könnyű kiegészítő akár 18** órára is növelhet.  

Az új Sony VAIO® Pro elérhető lesz Európa szerte június végétől. 

* 2013. június 5-i adat, amely a 33,7 cm-es (13,3”) VAIO® Pro13-ra vonatkozik az érintőképernyős 13”-os Ultrabook™ kategóriában.

**  A Mobilemark 2007 és választott konfiguráció alapján