Itt az egészséges(ebb) csoki, amitől nem hízol

Chocolate

Habár a csokinak számos jó tulajdonsága van, sajnos tele van cukorral és zsírral, ami az ember általános hangulata mellett a derékbőségét is jelentősen képes "javítani". Azonban a tudomány ismét közbelép, hogy megmentse a napot: az egészségesebb csokoládé pedig nem mást tartalmaz, mint gyümölcslevet. Kevesebb zsír és extra gyümölcstartalom? Na akkor ez már most duplán jó a szervezetnek. Na de hogy működik?

Az eredeti nassolnivalóhoz képest fele annyi zsírt tartalmaz, ezt edig alig 30 mikron átmérőjű gyümölcslé cseppekkel érték el. A jelentés szerint a narancs és áfonya nektárt tej, ét és fehér csoki keverékéhez adták.

Az eredmény pedig nem okozott csalódást: állagra, ízre és érzetre teljesen megegyezik a sokak által kedvelt csokival. Sajnos jelenleg van egy csapda: mivel gyüölcsnektárt tartalmaz, így gyümölcsös íz is társul mellé - azonban a tudósok szerint vízzel és aszkorbinsavval is el lehet érni a hatást, ami nem jár mellékízzel. Bár ha az egészséges csokinak narancs íze van... üsse kavics, jöhet a kamion!

Emellett hosszabb tárolás után sem jelennek meg fehér pöttyök a csokin, mivel a benne lévő cukor mennyisége is jóval alacsonyabb. Ehhez hozzácsapjuk az egészséges pizzát, valamit a sütis fogyókúrát, és lassan tényleg utópiában fogunk élni.