Ismerkedj meg személyesen a Samsung legújabb Smart TV-ivel!

Samsung

Magyarországon a Samsung Smart Forum 2.0 rendezvényen debütál a Samsung 2013-as Smart TV kínálata, amelyet megújult Smart funkciók, rendkívüli képminőség és elegáns kialakítás jellemez. Minden érdeklődő személyesen is megismerkedhet az újdonságokkal március 22-én, pénteken 12 és 18 óra között, valamint március 23-án szombaton 10 és 18 óra között az Erzsébet téri Design Terminálban. A szerencsés résztvevők akár egy Samsung Smart TV-vel is gazdagabbak lehetnek.

A 2013-as Smart TV-k egyik legfőbb újdonsága az átalakult Smart Hub kezelőfelület, amellyel az okostévés tartalmak még egyszerűbben felfedezhetők. Az idei modelleknél még pontosabb az arcfelismerés, hang- és mozgásvezérlés. Ez utóbbi immár felismeri a legtermészetesebb mozdulatokat is, akár a két kézzel történőeket, és pontosabban érzékeli a környezetet. A nézők ujjaikkal csippentést imitálva nagyíthatják a képernyőt, vagy egy ujjukkal mozoghatnak a Smart Hub panelei között – és minderről a Samsung Smart Forum 2.0-n is meggyőződhetnek.

A kiállított készülékek között a belépő szintű okostévéktől kezdve a 6-os, 7-es, 8-as sorozat modelljein át a lenyűgöző mérettel és képességekkel rendelkező 75 hüvelykes ES9000 Smart TV-ig számos készülék megtekinthető, és kipróbálható rajtuk minden okostévés funkció és számos exkluzív alkalmazás.

A vállalat a Smart TV újdonságok mellett bemutatja a legújabb háztartási elektronikai megoldásait is, köztük a számos praktikus részlettel felszerelt alulfagyasztós hűtőszekrény családot, az egyedi buborékképzési eljárással, hideg vízzel is hatékonyan működő Eco Bubble mosógépeket, valamint a robotporszívókat. Továbbá a Samsung legfontosabb mobil és számítástechnikai eszközeit is kipróbálhatják a résztvevők. 

Azok között, akik a helyszínen sikeresen kitöltik a termékekről szóló kvízt, a Samsung kisorsol egy Smart TV-t.

A Samsung Smart Forum 2.0 2013. március 22-én pénteken 12 és 18 óra között, március 23-án, szombaton 10 és 18 óra között a Design Terminálban (1051 Budapest, Erzsébet tér 13.) várja az érdeklődőket. További részletek a https://my.samsung.hu/felfedezes oldalon találhatók.