Felrázza a házibulikat az új Sony SHAKE-5

Sony Shake 5

A Sony új audiorendszere a nappaliba varázsolja a legjobb bulik hangulatát. A kiváló hangzás, a dübörgő basszus és az akár 2400 W teljesítmény mellett a választható DJ-effektek és a többszínű LED-fények garantálják a szórakozást. A magassugárzóval, mélynyomóval és sub mélysugárzóval ellátott háromutas hangszóróknak, valamint az MRC (Mica Reinforced Cellular) kialakításnak köszönhetően a SHAKE-5 a legmagasabb vokáltól a legmélyebb basszus ütemekig kristálytiszta hangzást biztosít.

A mély basszustartományok tökéletes reprodukciójával a legnagyobb partislágerek és technoütemek is torzítás nélküli hangminőségben élvezhetők. A háromutas hangszórók valósághű alacsony frekvenciájú hangzást adnak, ami a Bass Buzacha gomb megnyomásával tovább fokozható.

Az egyérintéses technológiának köszönhetően a készülék egyetlen mozdulattal összeköthető az NFC-képes okostelefonokkal és táblagépekkel, a korábbi generációs készülékek egyszerű, vezeték nélküli csatlakozását pedig a Bluetooth® kapcsolat teszi lehetővé.

A SHAKE-5 tulajdonosok könnyedén a legkedveltebb házigazdává válnak, hiszen a 20 különböző színű beépített LED fénnyel a nappali azonnal táncparketté változik. A készülék jelenlétében a DJ sem fog hiányozni, a speciális választható effektek (flanger, isolator, sound flash és phaser) távirányítóval akár tánc közben is állíthatók.

Az USB-porttal a pendrive-on tárolt legfrissebb zenék is azonnal lejátszhatók. A Lejátszás/Felvétel funkcióval könnyedén átmásolhatók a CD-n, USB-n tárolt vagy rádióban hallott zenék az okostelefonra vagy tabletre, ráadásul a rögzítési sebesség is megválasztható. A SHAKE-5 nemcsak az esték hangulatát határozza meg, a beépített AM és FM rádióval a reggelek is jól indulhatnak.

A készülék beállításai azt is lehetővé teszik, hogy az irányítás csak annak a kezében legyen, akinél a távvezérlő van.