Debütált Európában megújult Series 7 Chronos notebook és a Series 7 Ultra

Az új Series 7 Chronos elődjénél vékonyabb és könnyebb házban kínál professzionális teljesítményt. A gyorsabb adatfeldolgozást a RAMaccelerator**** (Ramgyorsító) nevű új szoftver garantálja, amely akár 150 százalékkal képes megnövelni a notebook gyorsaságát a rendelkezésre álló memória még jobb kihasználásával. A tízujjas multi-touch vezérlés még tovább javítja a felhasználói élményt, mivel lehetővé teszi, hogy a felhasználók ne csak az touchpaddel és a billentyűzettel, hanem közvetlenül a képernyő megérintésével is vezérelhessék a készüléket.

Az elődei kialakítását követő új Series 7 Chronost négymagos Intel® processzorral, 16GB memóriával, akár 1TB*** tárhellyel és 2GB dedikált külső grafikus memóriával szerelték fel. Alumínium háza így is csupán 20,9 mm vastag.

Nagy felbontású, 300nit fényerejű, full HD kijelzővel (1920x1080), JBL® optimalizált hangszórók révén biztosított gazdag hangzással, lenyűgöző grafikai teljesítménnyel, valamint még hosszabb, 11 órás üzemidőt** biztosító akkumulátorral felel meg a legkomolyabb felhasználói igényeknek is. A Series 7 Chronos notebook mindössze 2 másodperc alatt életre kel alvó állapotból, a kikapcsolt készülék teljes felállása pedig mindössze 12 másodpercbe kerül.

Series 7 Ultra

A 7-es sorozat első ultrabookját, a Series 7 Ultrát elsősorban multimédiás felhasználásra szánták, nagyszerű audiovizuális teljesítménnyel büszkélkedhet. A felhasználók a multimédiás tartalmakat a 350nit fényerejű Full HD kijelzőn (1920x1080) a beépített JBL hangszóróknak köszönhető gazdag hangzással élvezhetik. Az ultrabook képernyője fényesebb és szélesebb, mint az előző modelleké, és 178 fokos betekintési szöget kínál.

Az ultrabook akkumulátora akár nyolc órányi üzemidőt** tesz lehetővé, a legújabb Intel® CoreTM i5 vagy i7 processzor, valamint az akár 256GB SSD*** pedig még a legkomolyabb igényekhez szükséges teljesítményt is garantálja. Tízujjas, könnyen kezelhető, érintővezérléses technológiája, valamint a hat másodperces rendszerfelállási idő maximális teljesítményt garantál útközbeni használat során is. A készülék 4G LTE csatlakozási lehetőséggel is kapható lesz, három USB porttal és LAN porttal van felszerelve. Szükség esetén a keskeny biztonsági zár segítségével helyezhető biztonságba.

* Gyári opció

** Gyári opciók. A termék design specifikációk és szín eltérhetnek. Akkumulátor eredmények a MobileMark tesztjei alapján. Az akkumulátor eredmények konfigurációfüggők.

***A hozzáférhető kapacitás változhat. 1 MB = 1 millió bájt, GB = 1 milliárd bájt, TB = 1 billió bájt. A merevlemezen hely van fenntartva a rendszer helyreállításához, az operációs rendszer és a gyárilag telepített tartalom szoftverek működéséez.

**** a CondusivTM Technologies szoftvere