Áprilistól Magyarországon a Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi)

Samsung Galaxy Camera

A Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi) a GALAXY Camera sorozat legújabb tagja, amely az eredeti GALAXY Camerához hasonlóan a legkorszerűbb fényképezési technológiákat kombinálja az Android 4.1 (Jelly Bean) operációs rendszerrel és a kétsávos Wi-Fi-vel, jelentősen leegyszerűsítve a fényképek készítését, szerkesztését és megosztását. Az újdonság a 3G/4G csatlakozás kivételével a GALAXY Camera minden tulajdonságával fel van vértezve, ugyanakkor elérhetőbb azon felhasználók számára, akiknek nincs szükségük az állandó internetes csatlakozásra.

Mindazonáltal a Wi-Fi segítségével természetesen továbbra is megoszthatók a képek emailen, közösségi oldalakon vagy a Samsung ChatON-hoz hasonló azonnali üzenetküldő szolgáltatásokon keresztül, illetve biztonsági másolatként elmenthetők a felhőbe. A GALAXY Camera (Wi-Fi) 21-szeres zoom tartományú objektívvel, 16MP-es BSI CMOS szenzorral és 19 beépített Smart Mode alfunkcióval érkezik, így a professzionális képek készítése semmilyen körülmények között sem okoz gondot.

A felvételek megtekintéséhez és szerkesztéséhez egy hatalmas, 4,8 hüvelykes (121,2 mm) képátlójú HD Super Clear Touch kijelző áll rendelkezésre, a fotók és videók amerán történő szerkesztését pedig nagyban megkönnyítik az olyan előtelepített alkalmazások, mint a ‘Photo Wizard’ vagy a ‘Video Editor’. A négymagos processzor révén a villámgyors képfeldolgozás mellett a netes böngészés és az alkalmazások párhuzamos futtatása is problémamentes.