A Verbatim bemutatta vékony GO NANO vezetéknélküli egereit és Bluetooth Mobile Speaker hangszóróját

Verbatim GO NANO

A Verbatim prémium minőségű vezetéknélküli eszközökkel bővítette számítógép-periféria kínálatát: az új GO NANO egérrel és a Bluetooth Mobile Speaker hangszórókkal. A vezetéknélküli megoldásoknak köszönhetően a Verbatim megtermeti a gyors és egyszerű csatlakoztatás lehetőségét és segít a számítógépet körülvevő kábelrengeteg megszüntetésében is amellett, hogy többet nem kell aggódnunk amiatt, hogy utazáskor otthonfelejtünk valamilyen létfontosságú vezetéket.

Verbatim GO NANO vezetéknélküli egér

Az egér két AAA elemmel működik és külön driver telepítése nélkül azonnal használatba vehető. Az eszköz egy nano USB vevőegységet használ, ami alig 6 milliméterre áll ki a laptopból, így nem szükséges eltávolítani akkor sem, ha épp nincs használatban.

Az 1000 dpi felbontású optikai szenzor lehetővé teszi a kurzor gyors és precíz mozgatását. Az egér ergonómikus kialakítású és szimmetrikus formájú így jobb- és balkezesek számára is egyformán kényelmes.

A GO NANO egér kompakt, mérete 95mm x 58mm x 35mm (hossz x szélesség x magasság) súlya pedig elenyésző, mindössze 82 gramm. A stílusos eszköz egy kis tárolóhelyet is tartalmaz a vevőegység számára, ha arra éppen nincs szükség.

A GO NANO egér négy színben kapható (fekete, rózsaszín, karibi kék és vulkanikus narancs), jár mellé két AAA elem, ajánlott fogyasztói ára pedig mindössze 2250 forint.

Verbatim Bluetooth Mobile Speaker

Verbatim Bluetooth Mobile Speaker

A Verbatim által bemutatott kompakt és stílusos fehér színű Bluetooth Mobile Speaker hangszórók a felhasználó tökéletes útitársai. A Bluetooth csatlakozás segítségével bármilyen ezt támogató eszközről (okostelefonról, tabletről vagy laptopról) lejátszhatunk zenét, külön vezeték használata nélkül.

A kifinomult formatervezésű Verbatim hangszórók vonzó megoldást jelentenek azok számára, akik zenéik és videóik útközben való lejátszásakor is az otthon megszokott hi-fi élményre vágynak anélkül, hogy ezért prémium árat kéne fizetniük.

Kis mérete (mindössze 75 milliméter magas és 80 milliméter átmérőjű) és könnyű súlya (195 gramm) mellett a Verbatim Bluetooth Mobile Speaker két 40 milliméter átmérőjű hangszórót tartalmaz, amik elegendőnek bizonyulnak ahhoz, hogy tiszta és kiegyensúlyozott sztereóhangzást biztosítsanak akár nagyméretű belső terekben vagy szabadtéren is. A legtöbb 18 000 forint alatt kapható középkategóriás hangfal jellemzően csak mono hangzást és jóval kevésbé dinamikus hangminőséget kínál.

A beépített újratölthető lítium-ion akkumlátor akár 6 órányi működési időt is lehetővé tesz, USB-porton keresztül való feltöltése pedig mindössze 4 órát vesz igénybe.

A praktikus dizájnnal rendelkező hangszóró fogyasztói ára 9450 és 11 000 forint között mozog, a termékhez pedig külön USB kábel és sztereó audiokábel jár, hogy a Bluetooth-funkcióval nem rendelkező eszközöket is csatlatkoztatni tudjuk hozzá.