A Samsung Jungfrau klímái hatékony segítséget nyújtanak az allergia elleni harcban

Samsung Jungfrau klíma

Nyáron sokan nem csak a tikkasztó hőségtől, hanem az allergia bosszantó tüneteitől is szenvednek. Ez a probléma évről évre többeket érint, és igen kellemetlenné teszi a nyári nappalokat, éjszakákat. A Samsung pollenszűrővel is ellátott, K sorozatú Jungfrau klímaberendezései azonban nem csak a szobák hűvös levegőjéről gondoskodnak, hanem annak frissességéről, tisztaságáról és allergénmentességéről is.

Mivel a pollenek okozta irritáció elsősorban a légúti rendszeren keresztül jut a szervezetbe, nem mindegy, milyen klímát használunk otthonunk hűtésére. A már hazánkban is kapható elegáns, fekete-sötétlila és fehér színekben, egyedi formavilággal elérhető Samsung Jungfrau légkondicionálók hűvös és tiszta levegővel frissítik fel a lakást. Eltávolítják a baktériumokat, allergén anyagokat, amelyek a levegőben terjednek, és friss, hűvös levegőt képeznek. A készülék Full HD szűrője pedig még a legapróbb, mikroszkopikus porszemcséket is kiszűri, és a szennyezett levegőt tiszta, friss fuvallattá varázsolja. Ráadásul, a szűrő tisztítása is roppant egyszerű, ugyanis a csap alatt könnyedén kimoshatók belőle a szennyeződések.

Napjaink háztartási gépeitől már az is elvárható, hogy okosak legyenek. A Smart WiFi funkcióval ellátott Samsung klímák egyszerűen működtethetők okostelefonról vagy számítógépről. Ez az innovatív megoldás különösen hasznos tud lenni, amikor munkába menet jut eszünkbe, hogy bekapcsolva hagytuk a berendezést, vagy éppen egy meleg nyári napon a munkából hazafelé tartva el tudjuk indítani a klímakészüléket, hogy kellemesen hűvös várjon bennünket otthon.

A túl sok légkondicionálás azonban nem csak az egészségre veszélyes, de a környezetre nézve is káros, mivel energiát pazarol. A D-light funkció használatával a rendszer automatikusan ellenőrzi és optimalizálja az aktuális páratartalmat és hőmérsékletet, így kevesebb energiát használ fel a kellemes légkör megteremtéséhez

A pollenszűrővel ellátott, K sorozatú Samsung Jungfrau légkondicionálók már Magyarországon is megvásárolhatók, ajánlott bruttó 330 000 Ft fogyasztói ártól.