A setét torony (16) - heti filmbemutató

Ezen a héten a világ egyik legsikeresebb regényírója, Stephen King életműve legfontosabb regénysorozatából készült film, A SETÉT TORONY érkezik a mozikba. A 40 országban több mint 30 millió példányban eladott sorozat misztikus, fantáziadús és vad világot teremt, amely a thriller, a horror, a fantasy és a western keveréke, benne hihetetlen és izgalmas, vad figurákkal. A film főszerepében Idris Elba és az Oscar®-díjas Matthew McConaughey.

Léteznek más világok is.

Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O’Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul.

A tét hatalmas – nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki.

A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatják meg a feketébe öltözött világpusztító tervének valóra válását.

Főszereplők: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Abbey Lee, Jackie Earle Haley. Fényképezte: Rasmus Videbaek. Zene: Junkie XL Látvány: Christopher Glass.
Írta: Stephen King, Nikolaj Arcel, Akiva Goldsman, Anders Thomas Jensen.
Rendezte: Nikolaj Arcel.

Mozibemutató: 2017. augusztus 3.
Eredeti cím: The Dark Tower
Színes amerikai film
Gyártó: Imagine Entertainment, Sony Pictures Entertainment
Játékidő: 95 perc
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/ASetetTorony_trl

A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A film szinkronos 2D és OV 2D változatokban lesz látható a mozikban.