Új 5G képes iPhone készülékek a Vodafone kínálatában

Az Apple az esti órákban bejelentette, hogy négy új mobiltelefont dob piacra. Az iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max készülékek a Vodafone kínálatában is elérhetők lesznek. Az iPhone 12 és iPhone 12 Pro október 16-tól, míg az iPhone 12 mini és az iPhone 12 Pro Max várhatóan november 6-tól online előrendelhetők. Az előbbiek az üzletekben és online pár nappal később, október 23-tól vásárolhatók meg, utóbbiak pedig november 13-tól. Az iPhone 12 modell 128GB belső memóriával, fekete, fehér és piros, míg az iPhone 12 Pro 128 és 256GB belső memóriával grafit, óceánkék és ezüst színekben érkezik.

Az újonnan bejelentett iPhone-ok mindegyike 5G képes, amit így a Vodafone ügyfelei Budapest belvárosában azonnal ki is próbálhatnak, mivel a szolgáltató szinte napra pontosan egy éve indította el az ország első kereskedelmi 5G hálózatát.

A szolgáltató korábbi tájékoztatása szerint 2020 őszén újabb 5G hálózatfejlesztés várható, melynek köszönhetően Budapesten kívül további nagyvárosokban is elérhetővé válik majd a Vodafone ügyfelei számára az újgenerációs mobilhálózat.

Az új 5G képes iPhone készülékek természetesen elérhetőek lesznek a Red Infinity World szolgáltatáscsomaggal, mely korlátlan Vodafone 5G adatforgalmat, valamint az EU-ban korlátlan percet és SMS-t biztosít az előfizetőknek.