Korán Reggel Battle Royal

Reggel hat van nálam, bent vagyok a munkahelyemen, olvasom a Twitter feedemet és a reggeli híreket (és az azokhoz tartozó fergeteges kommentek halmazát ami korán reggel éhgyomorra kicsit fáj) és akkor szembe jön velem egy oldal. Pontosítok, AZ oldal. Ami olyat kínál ami a második kávé mellé tökéletes kikapcsolódás ha van internet.
Ha nincs akkor marad a google dinó runja.

Belépsz kér egy nicknevet és már pörög is a battle royal.
Mármint nem pörög hanem futsz. Az életedért. Csak megint valami elmebeteg módon.

Történt ugyanis hogy egy youtuber programozó (ha jól tudom) InfernoPlus gondolt egyet és a leghíresebb Nintendo játékból csinált egy eszement könnyed játékot.

Legutóbb a Tetrisből lett hasonló, most viszont itt a Mario Royale amit a fejlesztő oldalán tudtok böngészőből játszani (http://www.infernoplus.com/royale/#main).

A szokásos Super Mariohoz képest annyi a különbség hogy egyszerre 99 bajszos vízvezeték szerelő ugrik be a pályára (magyar verziót majd az MKKP-tól várok gázszerelővel) és kezd iszonyat módon futni.
A lényeg ha jól sejtem, mert sokáig nem jutottam el telefonon, hogy te érj elsőként a célba miközben a szokásos szivatós pálya design mellett teknősök hordáit is egymásra lehet pöckölni. Viszont ami érdekes lehet hogy itt a játékosok közvetlenül nem tudnak egymáshoz érni így nem lehet a másikat a pályáról lelökni.

Érdemes mielőbb kipróbálni, mert a Nintendo nem nagyon szereti ha saját címeit használják fel, így lehet hamarosan lelövik az oldalt.

Kora reggeli gyors tesztemet a BlackBerry key2 készülékemen végeztem, így nem tudom megmondani, hogy böngészőből vagy más okos készüléken virtuális billentyűzettel mennyire játszható és kompatibilis erről majd akik kipróbálják tudnak véleményt alkotni.