Beoplay M3 - Az otthont betöltő kompakt és erőteljes hangzás

A B&O PLAY ma bemutatta a vezeték nélküli otthoni hangszórók családjának legkisebb méretű tagját, a Beoplay M3-at. Önállóan is erőteljes, de még lenyűgözőbb B&O PLAY és Bang & Olufsen1 többszobás hangszórókkal kombinálva. Stílusa kitűnően alkalmazkodik ízlésedhez, a Beoplay M3 tervezője a díjjal kitüntetett Cecilie Manz, a finomításokat pedig a Bang & Olufsen akusztikus mérnökei végezték. Nekik köszönhetően az M3 a hamisíthatatlan Bang & Olufsen hangzás élményét hozza el otthonodba. Merülj el a hangok ölelésében!

Szereted, ha a lakásod minden részletét betöltik a dallamok, és általuk még inkább a nyugalom szigetének érezheted otthonod? Helyezd el az íróasztalodon vagy a könyvespolcodon az egyedi kialakítású új Beoplay M3 Bluetooth hangszórót, és élvezd, ahogy a zene belesimul környezetedbe, és élettel tölti meg. Vagy rögzítsd egyszerűen egy fali tartóval, hogy még inkább állandó eleme lehessen otthonodnak.

Cserélhető előlapokkal illeszthető az otthon stílusához
A Beoplay M3-at gondosan kiválasztott anyagokból készítették a kifejező minimalizmus jegyében. Letisztult dizájnjával és cserélhető előlapjával a lágy és fémes stílus kedvelői is megtalálhatják a hozzájuk és a lakásukhoz illő kialakítást. A dán Kvadrat gyártotta prémium, akusztikusan átlátszó gyapjúszövet-borítás melegséget sugároz, a hűvös alumínium előlap pedig az északi és indusztriális stílust idézi meg. Engedd, hogy a minimalista, stílusos eleganciát sugárzó hangszóró fantasztikus hangulatot varázsoljon otthonodba!

A letisztult formatervezés nemcsak a dizájnban, a hangszóró vezérlésében is megjelenik. Az alapvető vezérlőgombok, mint a bekapcsolás és hangerő szabályozás kényelmesen elérhetőek és egyetlen gombnyomásra működnek. A prémium anyagok maximalizálják a hangminőséget, hogy mindig erőteljes és tökéletes hangzás járja be otthonodat.

Azonnali zenehallgatás és többszobás hangzás
Az új Beoplay M3-at használhatod azonnali zenehallgatáshoz Bluetooth-szal, küldhetsz zenét a hangszóróra közvetlenül az okoseszközödről, Beolink Multiroom technológiája pedig lehetővé teszi, hogy más Beoplay eszközeiddel is összekapcsold az M3-at Wi-Fi-n keresztül, hogy a zene akadálytalanul áramoljon minden szobában egyszerre. Az intuitív Beoplay applikációval pedig személyre szabhatod a hangzást.

Az Apple AirPlay 2 szabványhoz előkészítve
A Beoplay M3 beépített Chromecast-tal kerül forgalomba és támogatja a BeoLink Multiroom, az Apple AirPlay és a QPlay 2.0 szabványt. A Beoplay M3 támogatni fogja az Apple AirPlay 2 változatát is 2018-ban, így egyidejűleg küldhetsz hanganyagot több AirPlay kompatibilis hangszóródra is, ami lehetővé teszi otthonodban a zenelejátszást bármelyik iPhone készülékről B&O PLAY és Bang & Olufsen hangszórókkal.

A Beoplay M3 hangszóró natúr és fekete színekben 94 900 Ft ajánlott fogyasztói áron, a kiegészítő fali tartó 16 100 Ft, a cserélhető gyapjúszövet-borítás 19 400 Ft, a cserélhető alumínium előlap pedig 22 700 Ft fogyasztói áron érhető el 2017. november 9-től Magyarországon.


1 Beoplay A9, Beoplay A6, Beoplay M5, Beoplay M3, BeoSound 1, BeoSound 2, BeoSound 35 és BeoSound Shape.