Nyúl Péter (6) - heti filmbemutató

Ezen a héten felbolydul a vidéki élet a mozikban! Nem kell egészen Húsvétig várni, hogy megérkezzenek a nyuszik, ugyanis jön NYÚL PÉTER!

Beatrix Potter legendás mesefigurája a digitális animáció és élő szereplős figurák ravasz együttműködésének köszönhetően kel új életre: méghozzá egy nagyon friss, nagyon mai és nagyon vicces verzióban. A film főszerepét angolul James Corden kelti életre, míg magyarul a mindig vicces Elek Ferenc szinkronizálja. Az animált állatfigurák mellett élőszereplőkkel is találkozhatunk a filmben: Domhnall Gleeson és Rose Byrne komikus énjüket csillogtatják ebben a nem mindennapi, kedves, családi vígjátékban.

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot.

Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak a nappaliban.

A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak.

Eredeti hangok: James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki. Szereplők: Domhnall Gleeson, Rose Byrne. Operatőr: Peter Menzes Jr. Zene: Dominic Lewis. Látvány: Roger Ford. Írta: Beatrix Potter, Will Gluck, Rob Lieber.
Rendezte: Will Gluck

Mozibemutató: 2018. március 15.
Eredeti cím: Peter Rabbit
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Sony Pictures Animation
Korhatár: 6
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes

A film korhatára: 6 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D-ben lesz látható a mozikban.