A Kaptár - Utolsó fejezet (16) - heti filmbemutató

Alice visszatér a mozikba egy utolsó nagy kalandra! A KAPTÁR – UTOLSÓ FEJEZET a hihetetlenül sikeres sorozat befejező epizódja, melyben ismét visszatér Milla Jovovich, hogy zombikkal és a gonosz óriásvállalattal, az Umbrella-val szálljon szembe. A Resident Evil videojátékokon alapuló film 2002-ben aratta első, óriási sikerét: azóta minden rész fokozza az előző hangulatát, újabb vizuális különlegességek, újabb szörnyek és újabb, gonosz ötletetek teszik egyre izgalmasabbá a sorozatot.

A világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla, hogy őket meg azt a keveset, ami megmaradt a civilizációból, egyetlen óriásvállalat, az Umbrella irányítja.

Már csak Washingtonban tart ki az emberi ellenállás utolsó, egyre gyengülő fészke. De van egy titkos fegyverük. Egy nő bőrruhában, motoron, gyötrő lelkiismeret-furdalással és gyilkos ösztönökkel. Ő Alice (Milla Jovovich). Kénytelen visszatérni oda, ahonnan mindez elindult: Racoon Citybe, az Umbrella központjába, hogy megmentse, ami még megmenthető.

Útja során zombikkal harcol, az idővel versenyez, találkozik néhány régi baráttal és szerez egy meglepő szövetségest. De nincs olyan szörny, ami eltántoríthatja bosszútervétől.

Ő Alice. És ez az ő története. Az utolsó.

Főszereplők: Milla Jovovich, Ruby Rose, Ali Larter, Iai Glen, Shawn Roberts. Fényképezte: Glen MacPherson. Zene: Paul Haslinger. Látvány: Edward Thomas.
Írta és rendezte: Paul W.S. Anderson

Mozibemutató: 2017. január 26.
Eredeti cím: Resident Evil – The Final Chapter
Színes, szinkronos amerikai film
Gyártó: Constantin Films, Sony Pictures
Játékidő: 106 perc
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/AKaptar_UtolsoFejezet_16

A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
Film szinkronos 2D, 3D, 4Dx és 3D OV változatokban lesz látható a mozikban.