Hazaköltözött szülőfalujába a Comedy Club gólvágója

Lefordulós cselekben, izgalmas támadásokban és fantasztikus gólokban sem lesz hiány péntek este a Comedy Centralon! A Comedy Club hatodik évadjának zárásaként Dombóvári István a fináléban kíméletlenül csavarja majd be a labdát a hálóba: Szóra sem érdemes! című önálló estjével búcsúzik idén a standupos műsorfolyam. Ennek kapcsán a humorista elárulta: óriási változást hozott az életében a karantén utáni időszak, hiszen végre elköltözött Budapestről.

Szeptember 18-ától hat héten keresztül péntek esténként a humor nagypályás válogatottja, azaz a Comedy Club poénokban utánozhatatlan spílerei szórakoztatták a közönséget. A jó humor szerelmesei Kovács András Péter Életed filmje, Kőhalmi Zoltán Pályatévesztési tanácsadó és Hadházi László Megyünk a levesbe című nagysikerű előadásait láthatták két részletben. A végső, pénteki finálé is a korábbiakhoz hasonló izgalmakat ígér, de egy biztos: Dombóvári István egy időre végleg a hálóba helyezi a képzeletbeli focilabdát.

De vajon mire számíthat a nagyérdemű? Dombi csupán egyetlen dolgot árult el nekünk előzetesen. „A legvégén van egy vicces jelenet, amikor két férfi pornósztár beszélget a forgatási szünetben. Azt hihetjük, hogy mivel ők deréktól lefelé szerepelnek, az ő életük csupa öröm. Kiderül viszont, hogy ők is csak emberek, akiket ugyanúgy megtépáznak a mindennapok, mint bárki mást" – mesélte a humorista, aki a tavaszi karantén után nyáron és ősszel remekül érezte magát imádott közönsége körében újra a színpadon. Csakhogy az elmúlt hónapokban óriási változás is történt az életében. „Először rettenetesen elszigeteltnek éreztem magam a karantén idején, aztán felfedeztem a szabadnapok varázsát és az apátiát egyfajta pihenés érzés váltotta fel. Végre tudtam olyan dolgokkal foglalkozni, amikre egyébként kevés időm jut, például lenyírtam a füvet és elköltöztem Budapestről Jászkarajenőre, a szülőfalumba, ami már nagyon régi tervem volt" – mesélte a standupos.

Dombóvári István: Szóra sem érdemes!, pénteken 21:00-tól a Comedy Centralon!