Profi nyomozók érkeznek a Universal Channel műsorára

Rejtélyes gyilkosságok, titokzatos bűnügyek - tavasztól a krimié a főszerep a Universal Channel kínálatában. Április 13-án debütál hazánkban a „Doyle és Doyle – Ketten bevetésen” című kanadai sorozat, míg a Kisvárossi gyilkosságok rajongói is újabb kalandokba keveredhetnek Barnaby főfelügyelő és Nelson őrmester oldalán.

Országos premierrel startol a Doyle és Doyle, ahol családi vállalkozásban veszi fel a harcot a rosszfiúkkal Mal Doyle és jóképű fia, Jake. A páros az egykor nyugodt Newfoundland nevű kikötővárosban nyomoz, ahol a bűnözés egyre nagyobb méreteket ölt a virágzó olajüzlet miatt. A Doyle-család dolga visszaállítani a rendet, ami persze nehezen megy, ha még a magánéletükkel is hadilábon állnak. Jake-nek ráadásul nemcsak a rosszfiúk, de ex-neje is fejfájást okoz. Különválásuk ellenére még mindig közel állnak egymáshoz, a nyomozó pedig számos ügyben Nikki segítségét kéri, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban. Kérdés, hogy mindez mennyire megy jelenlegi kapcsolatának rovására, mivel Jake örökös dilemmája: vajon vissaztérjen az ex-nejéhez vagy kezdje tiszta lappal új kedvesével, Leslie-vel? Jake életét a testvérével folytatott szüntelen harc sem könnyíti meg, míg Malnak unokájáért is felelősséget kell vállalnia.

A kisvárosi gyilkosságok immár 17. évadával tér vissza a képernyőre, ahol két főhősünket, John Barnabyt és Charlie Nelsont ismét rejtélyes gyilkosságok állítják újabb kihívások elé. A legfrissebb epizódokban egy folk fesztivál, a bűvészek világa, de egy borkóstoló is izgalmas fordulatokat tartogat majd.

Áprilistól eredj a bűnözők nyomába a Universal detektívjeivel!

Doyle és Doyle – Ketten bevetésen – április 13-tól minden hétköznap 19.20-kor
Kisvárosi gyilkosságok – április 5-től vasárnaponként 21 órától