Ők a legszexisebb férfi sorozatsztárok

David Duchovny, Matt LeBlanc és Tom Selleck már a nyugdíjasklubba valók, ideje, hogy helyüket átvegyék fiatal és tökéletes testű színészek, akik még képesek megmozgatni a női libidókat. A Gyilkos Elmék ügynöke, az új Rex felügyelő, vagy a hideg tekintetű Philip Winchester annyira dögösek, hogy még biztosan sokat hallunk róluk.

1. Shemar Moore - A különleges ügynök
A Gyilkos Elmék sármos ügynöke korábban modellkedésből élt, és sokáig sportos álmokat is szövögetett. Tehetséges baseball játékosként a Boston Red Soxhoz és a Baltimore Orioleshez is behívták, de sérülései miatt abba kellett hagynia a játékot. Shemar nem tagadja, hogy mindig is imádta a szép nőket, randizott már Tony Braxtonnal, Halle Berryvel és a szexi profi focijátékosnak, Shawna Gordonnak is csapta a szelet.

2. Billy Brown - A szexi nyomozó
Billy Brownt legtöbben a Dexter és a Kemény Motorosok sorozatból ismerik, az igazi nagy áttörést mégis a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? krimisorozat hozta meg neki, ahol a szexi nyomozó, Nate Lahey bőrébe bújik. Gyönyörű test, tökéletes mosoly, és hölgyeim, van egy jó hírünk, egyelőre még nőtlen.

3. Francesco Arca - Az olasz felügyelő
Egy igazi olasz macsó, szép felsőtesttel, ráadásul a kutyákat is imádja. A 37 éves színész csodás külsejét - és persze remek színészi alakítását - sokszor láthatjuk még, ugyanis ő buktatja le a rosszfiúkat a Rex felügyelő legújabb évadában.

4. Philip Winchester - A sármos játékos
Philip Winchester, az AXN legújabb sorozata, A játékos – Fogadás életre-halálra jóképű színésze, igazi hűséges típus. Középiskolai szerelmével, Megan Coughlinnal 2008 óta házasok, és nemrégiben már egy kislánnyal is bővült a család. Persze ettől még vethetünk rá egy pillantást.