Történelmet írt a Morning Show

Morning Show

Sikerült a Morning Show-nak, ami rádióműsornak még soha! Az ország legnépszerűbb magazinja, a Story által szervezett Gála történetében először vitt el rádiós műsorvezetőjeként díjat Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani! A hallgatók elismerésének és rajongásának köszönhetően, a szombaton megrendezett Story Gála Leg-leg-leg kategóriájának győztese lett a népszerű trió által jegyezett rádióműsor.  

Történelmet írt a Morning Show! A Story Ötcsillag-díj a Story magazin 1999-ben alapított elismerése, amelyet az olvasói szavazatoknak megfelelően adnak át több kategóriában az ünnepélyes gálán. Tavaly a Való Világ 5. szériája zsebelte be ebben a Leg-leg-leg díjat, idén pedig a Class FM piacvezető reggeli műsora, a Morning Show győzedelmeskedett. A magyar média egyik legjelesebb seregszemléjén a műsorvezetőket is meglepte az, hogy a hallgatók díjhoz juttatták őket.

„Soha egyetlen rádióműsor sem részesült ebben a megtiszteltetésben. Ez hihetetlen! Egyikünk sem az a gálákon sürgő-forgó típus, de most mindannyian büszkén kihúztuk magunkat, amikor átvehettük a díjat. Jani zakója ugyan kisebb fennakadást okozott, de megoldottuk a helyzetet. - mondta nevetve Rákóczi Feri – Komolyra fordítva a szót, óriási elismerés számunkra a győzelem. Szeretnénk megköszönni hallgatóinknak a rengeteg szavazatot és természetesen a Morning Show és a rádió egész stábjának is a profi munkát, akik lelkes hozzáállásukkal teszik minden reggel még értékesebbé és élvezhetőbbé a műsort. A háttérben ugyanis népes csapat dolgozik azért, hogy a Class FM reggeli műsora  legyen az ország Leg-leg-legje.”- tette hozzá a műsorvezető.

A Morning Show és a Class FM valamennyi munkatársa tudja, óriási megtiszteltetés és egyben hatalmas felelősség is ez az elismerés, ezért a csapat minden tagja továbbra is azon van, hogy minden reggel, minden pillanatban meghálálja a hallgatók megható szeretetét.