Worms: Reloaded

Azt hiszem, a PC játékosok körében mindenki tudja miről beszélek, mikor a Worms nevet emlegetem. Az őrült rózsaszín kis kukacok egymás elleni harca mindenki kedvence volt már az első résztől kezdve. Most pedig, több mint tíz év után a széria visszatér az alapokhoz, az új 2D-s Worms játék augusztus 26-án lesz elérhető mindenki számára.

A Worms: Reloaded nevet fogja viselni, ezzel is jelezve a 2D-s stílushoz való visszatérést és egyben fejlesztéseket is sugallva. Ezekből nem lesz sok, azonban épp elég. Végre HD felbontásban gyakhatják egymást halomra kedvenc kukacaink új fegyvereikkel. Igen, új fegyverek is érkeznek, ezekből mindössze 6 lesz, de szerencsére az érdekesebb kategóriából. A tartalomra sem lehet majd panasz, 65 egyjátékos küldetés 2 nehézségi fokozattal, 6 játékmóddal, online és offline többjátékos móddal biztostja, hogy a játékos hosszú órákat töltsön majd kukactalanítással. Akinek pedig ez sem lenne elég az saját pályát is készíthet magának. A korábbiakban megszokotthoz hasonlóan csapatunk hangjai, fejfája, kinézete is testre szabható lesz, az egyjátékos módban szerzett pontokat pedig el is költhetjük majd különféle érdekességekre. 

A játék steamen keresztül lesz elérhető 14,99 euróért, előre rendelve pedig 10% kedvezmény is jár. Ritkán mondom azt, hogy egy játék megéri az árát, de úgy gondolom egy vadonatúj Worms biztosan meg fogja. Reméljük sikerül majd beváltania a hozzáfűzött reményeket.