Új Star Wars: The Old Republic kaszt - Bounty Hunter

A készítők újabb kasztot fedtek fel a Star Wars sagát feldolgozó MMORPG-hez, a The Old Republic-hoz. Ezzel nyolcra bővült az ismert kasztok száma, 4 a sötét oldalon és 4 a másikon. Az új kaszt a Bounty Hunter, magyarul a fejvadász lett. Nevéből hamar kiderül, hogy a sötét oldalt fogja erősíteni. Egy rövid videóban pedig ízelítőt is kapunk a fejvadászok életéből.

A Bounty Hunterek könyörtelen, lelkiismeret nélküli gyilkosok lesznek, akik nem foglalkoznak semmivel, csak célpontjuk elkapásával. A történet szerint a Sith Birodalomnak rengeteg ellensége van, akik megnehezítik világuralmuk elnyerését. Ezek eliminálására hatalmas díjakat tűznek ki, így a galaxis legveszedelmesebb gyilkosainak gyakran egész csapatai üldözik őket. Ők nem riadnak vissza központi bolygókon történő vadászattól sem, de munkájuk többnyire a távoli vidékekre vezeti őket, ahol célpontjaik rejtőznek.

A fejvadász kaszt két specializációval érkezik, ezek a Mercenary (zsoldos) és a Powertech. Mindkettő komoly védelemmel rendelkezik, ami mellett jelentős tűzerőre is lehet számítani. A Mercenary komolyabb, nagyobb fegyvereket használ, robbanóanyagokat, hőkövető rakétákat találhatunk arzenáljukban, védelme egy kicsit gyengébb. A Powertech specializáció elsősorban a védelemről szól, fejlett páncélzatot és különböző trükköket használnak, hogy túléljék veszélyes vadászataikat, emellett azért támadásuk sem gyenge, lángszóróval is fel vannak szerelve. A Bounty Hunter egy taktikus, sok trükköt használó kaszt lesz, ezekre szükségük lesz, hogy az Erőt használó célponthoz is közel tudjanak jutni, ha pedig már ott vannak a specializációnak megfelelő módon végeznek is velük, például a videóban látható módok egyikével.

A Bounty Hunter kasztról többet a hivatalos oldalon olvashattok, ott több képet is találhattok róluk.