Szabad kezet kapnak a játékosok a Star Trek Online világának bővítésében

Star Trek Online

Az Atari Europe és a Cryptic Studios nem rég jelentette be, hogy már készítik a forradalmian új The Foundry nevű kiegészítőt. Az újdonságot kifejezetten a Star Trek Online játékosainak szánják, méghozzá a Cryptic Studios soha el nem fogyó Star Trek fanjai. A The Foundry lehetőséget nyújt majd minden játékos számára, hogy a fejlesztők által is használt eszközök segítségével megalkossák saját küldetéseiket, majd azokat a nyilánosság elé tárva bemutassák kreativitásukat és határtalan fantáziájukat.

Az igazán kemény fanok akár saját régóta dédelgetett, ám eddig napvilágot nem látott történetekeiket is a világ elé tárhatják az új lehetőségeknek hála.

“A The Foundry egy olyan kiegészítő, melyet a Star Trek rajongók már régóta epekedve várnak” - nyilatkozta Daniel Stahl, a Star Trek online exkluzív producere - “A játék univerzuma folyamatosan tágul és bővül, most pedig a játékosok kezébe adjuk a hatalmat, hogy életre hívhassák saját történeteiket, küldetéseiket, sőt, akár saját karaktereiket is. Már alig várjuk, hogy láthassuk, mit tartogatnak a játékosok.”

A játékosok által készített küldetéseket folyamatosan fogják elérhetővé tenni. Mind a játék honlapján, mind a játékban külön kiemelésre kerülnek majd.

További információk a The Foundry hivatalos honlapján.