Simpson-ék beköltöznek a telefonodra

The Simpsons

De csak ha valamilyen almás logóval felszerelt eszköz fityeg a zsebedben. Ha a kis droid alszik békésen és biztonságban, akkor még pár hónapot várnod kell, de üsse kavics, az Electronic Arts-ról van szó, az lenne a meglepő, ha egyszerre és ugyanolyan feltételekkel jelenne meg valami a nevük alatt. Na de félretéve a rosszindulatot, a The Simpsons: Tapped Out a következő hetekben költözik be az App Store-be.

Az iOS verzió letöltése, és maga a játék lehetősége ingyenes lesz, míg a freemium modellhez híven lehetőség lesz a játékon belül vásárolni ezt-azt.

Az EA reméli, hogy ezzel a megoldással több pénzt sikerül bekaszírozniuk, mint ha maga a játék letöltése lenne fizetős. Reméljük, hogy miután erre ráébrednek ők is, az Old Republic esetén is meglépik a dolgot, de erre halvány reményt sem látok jelenleg.

Vissza Springfield-be, ahol kedvenc sörfeldolgozó-üzemünk sikeresen elúsztatta az egész várost, akik így kénytelen újraépíteni mindent. Szerencsére a show írói, valamint a szereplők is részt vettek a fejlesztésben, így a karakterek az ő hangjukon, az ő stílusukban kelnek majd életre.

Természetesen a "hazai" platformos megjelenésről azonnal tájékoztatunk majd, addig pedig vagy irigykedünk a másik táborra, vagy tartunk egy szupermaratont az első évadtól.

Carramba!