Need for Speed: Underground 2 - BUG

Sajnos az Underground 2-ben található 1 bug, ami 5 gépbol 3-on elojött. (5 embert ismerek aki addig ejutott és ebböl 3-nál elojött.)
Mielött megnyernénk az utolsó (5.) városrészt, elfogynak a versenyek és nem tehetünk semmit sem. Nem nyitja ki az utolsó részt és egyetlen versenyt sem találunk a térképen. :(
De aggodalomra semmi ok, itt a megoldás!
Eloször is a hiba oka:
Az a baj, hogy túlteljesitettünk.
Túl sok versenyt vittünk végig és elértük a region completion: 100%-ot, vagy többet. (pl: 109%), de ugyanakkor a megfelelö U.R.L.-t ado verseny kimaradt. Viszont mivel a 100% megvan a régi versenyek automatikusan eltünnek a térképröl. :(

Mit tegyünk? Kezdjük újra?
Az is egy megoldás, de nem szükséges. Mindösszesen le kell játszanunk azt az U.R.L.-t adó versenyt ami kimaradt. (játék kb.: 45%-ánál van ez a hiba)
Menjünk be a garázsunkba, válasszuk a world map-ot és sorra játszuk le a not completed versenyeket. Érdemes minden verseny után megnéznünk, vajon látunk-e már a térképen U.R.L.-t. Ha sikerült a megfelelöt végigvinnünk, máris megjelenik és ha lejátszottuk azonnal megkapjuk a többi versenyt és az utolsó városrészi is. Ez a megoldás tesztelt és bejött.
(Hogy hány %-nál vagy illetve mi hiányzik alapesetben a [T] billentyüvel nézheted meg.)

További jó játékot!