Medal of Honor limitált kiadás

Medal of HonorÚjfajta hadviselés, új fegyverek, új ellenségek. A speciális kiképzéseknek köszönhetően a ma katonája gond nélkül birkózik meg a rá szabott feladatokkal, függetlenül a körülményektől, vagy a nehézségtől.

A ma bejelentett Medal of Honor limitált kiadásban a játékosok indulásnál megkapják a TOZ-194, valamint a 870MC2 rohampuskákat, valamint az első lépcsős csapásmérők számára fenttartott MP7-est.

Érdemes beszerezni a játék ezen változatát, hiszen nem kell érte többet fizetnünk, de az említett fegyverek a "sima" verzióban csak szintlépések után várnak elérhetővé.

A Medal of Honor tizenegy éves történetében először hagyja maga mögött a 2. világháború hadszíntereit, hogy a csatatérré vált Afganisztánban, képzelt szereplők maroknyi csapata szemszögéből mutassa be napjaink újfajta háborúját. A Medal of Honor játékosai első lépcsős csapásmérőket alakítanak – az Egyesült Államok haderejének viszonylag kevéssé ismert elitkatonáit, akik a Nemzetvédelmi Parancsnokság égisze alatt működnek, és mások számára megoldhatatlan küldetéseket visznek sikerre.

A Medal of Honor limitált kiadása 2010. október 12-én jelenik meg Észak-Amerikában (október 15-én Európában) PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszer, Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszer valamint PC platformokra.