Ingyenes lesz a DC Universe Online

DC Universe Online

A Sony Online Entertainment, követve a mai trendet, októbertől ingyenessé teszi a DC Universe Online játékot mind a PC-s, mind a PlayStation 3 játékosok számára. Természetesen továbbra is lesz lehetőség pénzt fektetni a játékba, melyet egy háromszintes rendszer biztosít majd.


A cég elnöke azt ígérte, hogy a frissítések, küldetések, valamint a teljes játéktér elérhető lesz mindenki számára, azonban a fizetős játékosok különböző extrák közül választhatnak majd.

Minden új játékos ingyenes csomagot kap, amely két karakter létrehozását teszi lehetővé. Játékon belüli mikrotranzakciók segítségével lehetőségük lesz további slotokat venni, valamint erőket és felszereléseket venni.

Azok, akik legalább 5 dollárt költenek (visszamenőleg is), automatikusan a prémium kategóriába kerülnek. Nagyobb inventory, valamint több karakter slot áll majd rendelkezésükre.

A Legendary fiókok havi 15 dollárba kerül, minden egyes DLC-t ingyen tesz elérhetővé. Több mint 15 karakter slot, valamint 80 slotos invertory jár majd a csomag mellé.