Hellgate: London

A Diablo alkotói kinyitják a pokol kapuját még Halloween előtt. London démonai reszkessetek! A terror uralmának hivatalosan is vége! Az Electronic Arts, Namco Bandai Games és a  Flagship Studios boldogan jelenti be a Hellgate: London megjelenést, amely Észak-Amerikában október 31-én, míg Európában november 2-án lesz kapható a boltokban.
"Ez egy elképesztő utazás volt a számunkra és nagyon büszkék vagyunk a teljesítményünkre "- nyilatkozta a Flagship Studio vezetője Bill Roper. "Izgatottak vagyunk, mert alig várjuk, hogy a játékosok a kezükbe vehessék a Hellgate Londont."

Azoknak a játékosoknak, akik nem tudnak Halloween-ig várni, hogy leöljék a démonokat a Flagship Studio kiad egy single-player demot, amelyet a www.gamedaily.com weboldalon és a www.hellgatelondon.com weboldalon is letölthettek.

Az egyjátékos demo csak egy kis részét tudja bemutatni a Hellgate London játéknak. A játékosok két karakter közül választhatnak a hat játékban lévő karakter-közül: a kardmestert, aki a kardos harcnak a szakértője vagy a mesterlövészt, aki a hideg, számító, távolról ölő specialista. A demoban ezek a hősök végigküzdik magukat a London utcáin és a Holborni állomáson.

A Hellgate és a Halloween csak 15 nap! Ha több információt szeretnél a játékról, angol nyelven, látogasd meg a www.hellgatelondon.com weboldalt.