Extra többjátékos tartalom a Bad Company 2-ben

Battlefield: Bad Company 2A DICE, az Electronic Arts Inc. studiója, ma bejelentette, hogy a Battlefield: Bad Company™ március 2-i, észak-amerikai megjelenésekor két nagy, többjátékos pályát tartalmazó térképcsomagot tesz elérhetővé.

A Conquest (Hódítás) módra optimalizált Laguna Alta és a Rush (Lerohanás) módban játszható Nelson Bay térképekkel a játék immár 10 többjátékos pályát vonultat fel. Március második felében a DICE újabb ingyenes térképcsomagot tesz elérhetővé: a Conquest módú Arica Harbor és a Rush módú Laguna Presa térképeket.

„A Battlefield: Bad Company 2 megjelenése újradefiniálja a többjátékos modern hadviselést. Mélyen elkötelezettek vagyunk az FPS közösség és a világ Battlefield rajongói mellett” – mondta Patrick Bach, a Battlefield: Bad Company 2 rangidős főgyártásvezetője. „Az első két térkép csak a kezdet. Folyamatos frissítéseket tervezünk, hogy támogassuk a közösséget, és biztosítsuk számára a folyvást megújuló, magas színvonalú játékélményt.”

A Battlefield: Bad Company 2 forradalmasítja az akciójátékok műfaját hatalmas, részletesen kidolgozott harctereivel és rombolható környezetével. A játékban elérhető taktikai pusztítás jóvoltából epikus ütközetek vívhatók, melyhez hasonlót egyetlen más, modern hadviselés témájú játék sem kínál.

A Battlefield: Bad Company 2 Magyarországon március 4-én érkezik a viszonteladókhoz Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszer, PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszer és PC platformokra. Limitált kiadás minden platformra felár nélkül rendelhető világszerte az arra kijelölt viszonteladóknál (amíg a készlet tart).

További Battlefield termékcsalád információk elérhetőek a www.battlefield.com oldalon. Illetve a legújabb hírekhez követhetsz bennünket Twitteren is: http://twitter.com/OfficialBFBC2.