Előzetes dömping az E3 előtt

Tomb Raider

Két nap, és kezdődik az idei E3, a fejlesztők és a stúdiók pedig szokás szerint elkezdték játékaik elő-promózását. Tegnap írtunk a Serious Sam harmadik részében várható újításokról, melyeket most testközelből is megtekinthetünk az első videóban, de láthatjuk, amint Alice belecsöppent az őrületbe, vagy ahogy Lara Croft új életre kel.

Mint az látható, Sam ismét tekintélyes fegyverarzenállal veszi fel a harcot Mental hordái ellen. Először láthajtuk hús-vér valójában az új szörnyeket, valamint a Serious Engine 3.5-öt működés közben. De nem szabad megfeledkezni a videó elején látható gumikalapácsról sem, ahogy az egy pillanatra felbukkanó, felhőkarcoló méretű szörnyről sem.

kevés lehetőséggel rendelkeznek azok, akik Alice történetét inkább egy kicsit sötétebb, kifordultabb módon szeretnék élvezni. Ugyan ott az American McGee eredeti Alice-a, de most bemutatkozik az Alice: Madness Returns, melynek videóját egy iOS alkalmazás is kíséri.

Ha egymásra tennéd a játékokat, melyekben felbukkan a Halál, mint karakter, háromszor elérnéd a Holdat. Azonban a Darksiders második részében megtapasztalhatod, milyen is az, amikor a Te magad vagy minden élet és halál ura, miközben mindenki ellened szövetkezik.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Batman: Arkham City-ben nem csak Bruce Wayne-re hárul a bűnözők megállítása. Ha úgy tartja kedvünk, szögre akaszthatjuk a köpenyt, és Macskanőként ugrándozhatunk Gotham utcáin, melyre szükségünk is lesz, ha mindent teljesíteni szeretnénk.

A Square Enix és a Crystal Dinamycs új életet lehel a Tomb Raider sorozatba, melyben Lara Croft ezúttal egy hajószerencsétlenség túlélőjeként egy rég elfeledett szigeten találja magát. A túlélésért folytatott harc során lassan felfedi titkot, mely a helyet övezi évszázadok óta.