Burnout Paradise - tüzes zenékkel

Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy a Guns N' Roses híres rockhimnusza, a Paradise City lesz a BurnoutT Paradise PLAYSTATIONR3 és Xbox 360T konzolokra megjelent változatának főcímdala. A játékbeli száguldást negyven jelentős zenekar számai teszik még izgalmasabbá, köztük a nagynevű Alice in Chains, a Jane's Addiction, a Soundgarden, a Twisted Sister, a Jimmy Eat World és a N.E.R.D., de hallhatjuk a jövő sztárjait, az Airbourne-t, a Jupiter One-t és a Junkie XL-t is, amely nemrég szerződött az EA saját kiadójához, az Artwerkhez.

A várhatóan 2008. január 22-én megjelenő Burnout Paradise  igazi nyílt környezetben játszódik, a játék világa pedig teljes egészében a minél nagyobb sebességet és a Paradise City teljes megismerését tűzi ki céljául. Érezd át az utcai agressziót mind offline mind online! Barátaid azonnal csatlakozhatnak egymás játékához, hogy még öldöklőbbé válhasson a küzdelem!

Steve Schnur, az EA zenei marketingosztályának munkatársa a következőt mondta: "A Burnout a világ egyik legnépszerűbb autószimulátor-sorozata, így olyan zenékre volt szükségünk, amelyek méltó módon emelik ki a játék intenzitását minden szinten. Úgy gondoljuk, hogy a rocktörténelem legforróbb számai igazi gyújtóelegyként működve teszik még forróbbá a játékot, különösen a legendás "Paradise City".