BattleForge - Többszemélyes online küzdelem

Image Hozz létre egyedi seregeket és tedd próbára erőidet epikus csatákban az új fantasy témájú, valós idejű stratégiai játékban.
Az Electronic Arts bejelentette a németországi székhelyű, többszörös díjnyertes EA Phenomic Studio új fejlesztését, a BattleForge című játékot, amely egy új, fantasy témájú, valós idejű, online stratégia, ahol saját magad toborozhatod seregedet gyűjthető kártyákkal.

 
Nyerj, cserélj és vásárolj kártyákat online, hogy verhetetlenné tedd haderődet! Oszd meg vagy állítsd szembe kártyáidat a barátaidéval online és hódítsd meg a hatalmas online csatatereket!

Az őrült istenek és ősi óriások háborúja alatt sínylődő halandóknak egyetlen reménye maradt csupán, ha összefognak. A tűz, fagy, természet és árny erőit felhasználva, az életre keltett legendás Kohó az egyedüli esélyük, hogy egy kellően hatalmas sereg létrehozásával kiutat találjanak kilátástalannak tűnő helyzetükből. Itt az idő hát, hogy útra kelj és visszafoglald a gonosz hatalmak által sötétségbe borított epikus fantasy világot.

"A BattleForge-ban a küzdelmek teljes mértékben online történnek, és ez új szintre emeli a valós idejű stratégiai játékélményt," mondta Richard Leinfellner, gyártásvezető és igazgató helyettes. "A kooperatív játéknak, a kihívást jelentő versenyeknek, a Céheknek, a csevegő szobáknak, és a kártyák kereskedéséhez és vásárlásához létrehozott hatalmas piactérnek köszönhetően, a BattleForge az első valós idejű stratégia, ahol beépített szociális és közösségi rész kerül egy izgalmas, fantasy témájú, stratégiai játékba."

A BattleForge fejlesztését az EA Phenomic végzi, megjelenése 2008 őszén várható PC platformra.