Akár Deathwing hátán is lovagolhatnak a játékosok

Deathwing

Ugyan nem rég rengeteg játékosát vesztette el a World of Warcraft, hamarosan érkezik a 4.3-as patch, amely nagy valószűséggel komoly hányadukat visszacsábítja majd a virtuális harcmezőkre. A számos újítás mellett végre lehetőség lesz megküzdeni magával Deathwing-gel is, mely a Blizzard ígérete szerint az amúgy is gigantikus játék eddigi legepikusabb ütközete lesz.

A csata során lesz egy pillanat, amikor Deathwing hátára felkapaszkodva, a levegőben folyik majd az ütközet.

A Deathwing Raid emellett lehetőséget biztosít majd a különböző felszerelések kinézetének megváltoztatására, azonban bizonyos megkötésekkel: a két tárgynak azonos osztályba kell tartoznia, tehát egy nadrág dizájnját nem lehet majd egy köpenyre ráerőszakolni.

Megjelenik továbbá a Void Bank is, melyben némi aranyért cserében lehet majd a fölösleges felszerelést tárolni. Azonban az ide kerülő tárgyak minden gem-et elveszítenek majd, így csak azokat érdemes beletenni, melyek többnyire kozmetikaicélokat szolgálnak csak.

Megjelenik a raid finder is, mellyel az ígéretek szerint minden eddiginél egyszerűbb lesz csapatokhoz verődni. Az alprogram a már meglévő raidek tagjainak figyelembe vételével rangsorolja majd a találatokat, ezáltal segíti a játékosokat a minél jobb választásban.