A legénység sem lesz rest

Star Wars: The Old Republic CraftingA Star Wars: The Old Republic-kal kapcsolatos legfrissebb hírek egy új megközelítést mutatnak be az NPC csapattagok területén. Ahelyett, hogy órákig kéne néznünk, amint karakterünk heves lézerkard-párbajok és repkedő gránátok, lézerlövedékek között harcolna, a pepecselős, unalmas munkákat kiadhatjuk az NPC csapattagoknak. A legjobb, hogy akkor is végezni fogják a dolgukat, amikor offline leszünk.

Ezek közé tartozik a Gathering, melynek segítségével mind mi, mind a csapatunk többi tagja három különböző képességet sajátíthatunk el. A Bioanalysis, Scavenging, illetve a Slicing segítségével értékes nyersanyagokat nyerhetünk ki a környezetünkből, valamint erősen védett számítógépes rendszerekbe törhetünk be egyszerűen.

A Crafting segítségével különböző fegyvereket és páncélokat készíthetünk a megszerzett alapanyagok, illetve tervek alapján.  Míg az előzőek közül akár mind a hármat elsajátíthatjuk, addig a Crafting képességek közül mindössze egyet. Az Armormech segítségével pajzsokat, valamint páncélokat készíthetünk könnyedén. Amennyiben a Sith vagy a Jedi tárgyak készítése érdekel minket, úgy az Artifice képességet ajánlott megtanulni. Aki inkább különböző implantátumokkal és stimulánsokkal szeret dolgozni, annak a Biochem képesség a legmegfelelőbb választás.

Amennyiben inkább irányítani szeretnénk csapatunk tagjait, úgy a Mission skillek elsajátításával könnyedén elküldhetjük azokat diplomáciai feladatokat elvégezni, illetve különböző feladatok elvégzésére. Így, amíg mi el vagyunk foglalva a magunk dolgaival, az NPC-k teljesítik a feladatokat, majd visszahozzák a jutalmunkat. A két képesség: Diplomacy, illetve Treasure Hunting. Ez utóbbi segítségével értékes és ritka tárgyakat szerezhetünk meg.