Gorky 17

Hogy pontosan mi a játék stilusa nem igazán lehet megmondani, de azért megprobálom.

Van benne: Akcio, Stratégia, Kaland..stb. Kicsit Diablos, kicsit Jagged Alliances és egy kicsit Commandosos, tehát remek játék! + van belöle magyar változat is!
Ha valaki nem ismerné a történetet: A Gorky 17 egy orosz kémkiképzöbázis lengyelországban. Katonai kisérletek szörnyek eltünt kutatocsoport és mi.
Feladatunk: Elpusztitani az egyre erösebb szörnyeket és megmenteni a csoport életbenmaradt tagjait.
Egy-két tipp: Ha van kábitopuskánk használjuk. Ha lehet hasznájunk kést. Az orosznak adjunk egy baltát, egy pisztolyt, pisztolylöszert és egy lángszorot. Figyelem! Ha megöltük a Füstmenöt mindent vegyünk el orosz barátunto mert hamarosan meglép minden nála lévö cuccal. Mindent vegyunk fel, ha lehet takarékoskodjunk a löszerrel és a gyogyszerrel. rengeteget kell menteni, és mindenhova menjünk el.

A játék maga elég nehéz és sokat kell gondolkodni a továbbjutáson, de ha a magyar verzio van meg akkor az mindenért kárpotol. Remek beszélgetések, jo beszolások, remek történet.
A harc szinte egy sakkparti, hiszen elöször én lépek, én támadok, majd az ellenség és ez addig megy amig valaki el nem vérzik.A katonáink közül sajnos egyik sem halhat meg, pont mint a Commandosban.
A Gorky nem tulságosan törekedik a valoságra mint a SWAT. Pl: az egyik katonámhoz odaép egy vágogolyo nevü szörny a keze helyén lévo késeket beleszurja az emberem hasába, felemei, megrázza majd leteszi. Ez a támadás levett mondjuk 150-böl 30-at, de vannak sokkal érdekesebb jelenetek is.
A játék nagyon szépre sikeredett és az is nagyon jo, akikor minden intro vagy harc elött bejön a töltésképernyö ami egy forgo éles valami. Kb 3 másodpercig van ott, de nagyon szép.
Az egész játék nagyon jo és élvezetes és ráadásul magyar.