Bow To Blood – Last Captain Standing (avagy egy kiszavazó show extrákkal)

Irány az égbolt és tovább, a Tribetoy jóvoltából, egy hatalmas léghajón aminek kapitányaként kell a jövő valóság show-jában, bizonyítanunk, hogy mi vagyunk ebben a futurisztikus légi gladiátorharc legjobbjai.
Szembe szállhatunk az arénákban Xbox-on, PS4-en, Switchen és persze Steamen keresztül PC-n is.

Célunk, hogy az irányítószékből parancsokat osztogatva a legénységünknek minél több zsákmányt szerezzünk a különböző pályákon ahol megannyi veszély leselkedik ránk. Ezeket az életünkre törő egységeket kétféleképp háríthatjuk el, vagy úgy, hogy matrózaink egyikét a lövegkonzolhoz parancsolva a hajó nagy ágyúival, vagy pedig a kisebb közelebb merészkedő drónokat a kapitányi székből a pisztolyunkkal.

Viszont vigyáznunk is kell, mert ha rosszul osztogatjuk a parancsokat, szétlőhetik a pajzsunkat, sérülhet az egész hajó, és a nehezítés az egészben, hogy persze az egész hajót mi kezeljük merre haladjon, így ha nem figyelünk könnyen belecsapódhatunk egy épületbe a nagy koncentrálás közben.

Leendő zsákmányaink, jelölve vannak távolság jelzővel, így könnyen oda navigálhatunk majd bezsebelhetjük ha a szerencsénk, taktikánk és az ügyességünk engedi, ugyanis ha egy adott arénában úgy gondoljuk most már inkább túlélni szeretnénk akkor a 'missziót” befejezve ki warpolhatunk.

És most jön a játék lényege, ugyanis minden aréna befejezésével egy pontszámot kapunk mennyire nyertük el a Nagy Testvér és a közönség tetszését, mert ugye azt nem felejtettük el, hogy ez egy modern kori gladiátorharc.

Mint az cikk elején írtam, minden platformra elérhető a játék, viszont a PC-s és PS4-es verzió mellé egy android app, melyet nem tudtam megnézni ugyanis én Switchen próbáltam ki az űrhajózást.

Utazásaink során köthetünk szövetségeket, szerezhetünk nagyon sok ellenséget, fejleszthetjük a hajónkat, szerződtethetünk új matrózokat, de a célunk úgyis az lesz, hogy mi legyünk a legjobbak és a szezon végén mi legyünk Az Egy, aki mindent visz!